17 Μαΐου 2015

Προπονητικά κέντρα από τον ΠΑΟΚ σε Λαμία και Ρέθυμνο

Η ανάγκη να «καλυφθεί» η ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, η τεράστια συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που παρατηρήθηκε στα camp τουΠΑΟΚ που έγιναν στη Λαμία και από τις 28 ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής, ήταν  μόνο

Το κέντρο λειτουργεί ήδη στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και Αίαντας Λαμίας, έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις επίλεκτων ποδοσφαιριστών και ο προγραμματισμός αφορά σε εβδομαδιαίες προπονήσεις και στην Άμφισσα, αλλά και στην Μαλεσίνα.
Στο δεύτερο τουρνουά προπονητικών κέντρων που έχει προγραμματίσει ο ΠΑΟΚ για τις 31 Μαϊου, θα συμμετάσχουν φυσικά και οι επίλεκτοι του κέντρου της Λαμίας. Επισήμως τα εγκαίνια θα γίνουν τον προσεχή Οκτώβριο.
Να σημειωθεί ότι σημαντική συνεισφορά στο project  του ΠΑΟΚ στη Λαμία έχουν οι κ.κ. Κώστας ΣακελλάρηςΘωμάς  ΣιάπαςΗλίας ΡήγαςΔημήτρης Σταυρογιάννης και Δημήτρης Καρακώστας.
Η μεγάλη αποδοχή από τις ακαδημίες του Ρεθύμνου, εξάλλου, έδωσε την ώθηση στον ΠΑΟΚ να επεκταθεί και σ’ αυτή την πόλη της Κρήτης – λειτουργεί ήδη το προπονητικό κέντρο στο Ηράκλειο.
Με την συνεργασία των ακαδημιών Αστέρας ΡεθύμνουΟλυμπιακός ΡεθύμνουΠέραμα ΡεθύμνουΆρης ΡεθύμνουΕπισκοπή ΟΦ ΑρμένωνΡεθύμνου, ο ΠΑΟΚ λειτουργεί ήδη – αν και τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν τον προσεχή Οκτώβριο – το προπονητικό του κέντρο στις εγκαταστάσεις του Αστέρα, με την προοπτική να επεκταθούν οι προπονήσεις των ταλαντούχων παιδιών και στις εγκαταστάσεις άλλων ακαδημιών, όπως αυτή του Ολυμπιακού.

Και οι επίλεκτοι του προπονητικού κέντρου στο Ρέθυμνο, άλλωστε, θα ανέβουν στην Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στο δεύτερο τουρνουά προπονητικών κέντρων, που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ στις 31 Μαϊου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !