11 Μαΐου 2015

Ασλανίδης και Τερζής πήραν την 1η θέση στα 400 και 800 μέτρα

Έτρεξαν στην έδρα τους, στο Α’ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και κέρδισαν την πρώτη θέση οι αθλητές του μεγάλου ΑΡΧΕΛΑΟΥ και ενισχυμένου μετά την πρόσφατη συγχώνευση με τον Γ.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Ο λόγος για τον Γιώργο Ασλανίδη, αθλητή των 400 με εμπόδια, και 400 απλών, και τον Πασχάλη
Τερζή αθλητή των 800 και 1.500 μέτρων όπου στην πρόσφατη διασυλλογική συνάντηση Ανδρών – Γυναικών  Β’ Φάση, που έγινε στην Κατερίνη, κατέλαβαν την πρώτη θέση, ο μεν Ασλανίδης στα 400 με εμπόδια και χρόνο 55΄΄ ο δε Τερζής στα 800 με χρόνο 1,56’ και 17΄΄.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κέρδισαν για τον συλλόγό τους, την υψηλότερη βαθμολογία, από 12 βαθμούς ο καθένας και σε συνδυασμό με τις θέσεις που κατέλαβαν στο Καυτατζόγλειο Στάδιο, στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης, Ασλανίδης 2ος στα 400 μέτρα και ο Τερζής 3ος 1500 ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο τη βαθμολογία του συλλόγου και φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών των προπονητών και παραγόντων.
Σε μια περίοδο όπου ο ΣΤΙΒΟΣ γενικότερα και οι σύλλογοι ειδικότερα, στηρίζονται στο ρομαντισμό και εθελοντισμό των προπονητών και παραγόντων, ιδιαίτερα στον ΑΡΧΕΛΑΟ όπου η προσπάθεια και η αγάπη για το στίβο περισσεύει, είναι αχτίδα φωτός η ενίσχυση και συμπαράσταση που παρέχεται στον αθλητή Πασχάλη Τερζή .
Είναι ανάγκη όλοι οι ταλαντούχοι αθλητές της Πιερίας να βοηθηθούν και να ενισχυθούν, έτσι ώστε να καταφέρουν με το ταλέντο και τις προσπάθειές τους να κάνουν την κάνουν γνωστή στο Πανελλήνιο.

Πέτρος Τερζής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !