26 Μαρτίου 2015

Η Pizza Fan σύντομα σε Κατερίνη, Βέροια, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά

H PIZZA FAN είναι μια καθαρά Ελληνική εταιρία που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996. Το δίκτυό της αποτελείται από 62 καταστήματα και ο στόχος της είναι να καλύψει όλη την Ελλάδα με 140 καταστήματα. Σήμερα κατέχει την 1η θέση στον χώρο της πίτσας, έχει 1. 200.000 ενεργούς πελάτες και υπερδιπλάσιες
πωλήσεις από την 2η αλυσίδα πίτσας. Παράλληλα αναπτύσσει νέα αλυσίδα «σουβλάκι» Fan (το 2015 ανοίγει το 1ο κατάστημα στο Περιστέρι). Η PIZZA FAN από τα πρώτα της βήματα, εστίασε την προσοχή της στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των καταναλωτών. Γι' αυτό ανέπτυξε ένα πολύπλευρο και ευέλικτο πελατοκεντρικό σύστημα (CRM), που της επιτρέπει να επικοινωνεί καθημερινά με τους πελάτες της και να ρωτά τη γνώμη τους για το προϊόν που φάγανε, (πάνω από ένα εκατομμύριο ερωτηθέντες) και έτσι να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της. Τέλος, με τον συνεχή έλεγχο της τήρησης των διαδικασιών και το σύστημα αυτοελέγχου HACCP πιστοποιημένο από τους Lloyd's, η PIZZA FAN μπορεί να προσφέρει σταθερά, φαγητό υψηλής ποιότητας, γεγονός που αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται οι περισσότεροι Έλληνες.

Ενδιαφέρεστε;

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 685 6400, στείλτε μας email στο franchise@pizzafan.gr ή συμπληρώστε την απλή φόρμα μας εδώ!

Διαθέσιμες περιοχές για δημιουργία νέων καταστημάτων:

- Θεσσαλονίκη

- Θεσσαλία (Τρίκαλα - Καρδίτσα)
- Δυτική Μακεδονία (Καστοριά - Κοζάνη - Πτολεμαΐδα)
- Κεντρική Μακεδονία (Βέροια - Γιαννιτσά - Κατερίνη - Κιλκίς)
- Ανατολική Μακεδονία (Δράμα)
- Θράκη (Ξάνθη - Κομοτηνή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !