11 Μαρτίου 2015

Εννιά συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά σε Νέα Μουδανιά, Πέλλα και Κιλκίς

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανίων Χαλκιδικής, περίπτωση κλοπής, σε περίπτερο ιδιοκτησίας 51χρονης ημεδαπής στα Νέα Μουδανιά. Για την υπόθεση,
ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν (4) άτομα, (2) ημεδαποί και (2) αλλοδαποί ηλικίας από 17 έως και 25 ετών. Ειδικότερα, οι δράστες, ξημερώματα της 09-03-2015, αφού  προκάλεσαν φθορές στο κλειστό κύκλωμα που διέθετε το περίπτερο της παθούσας, στη συνέχεια διέρρηξαν ένα ψυγείο και αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά. Μέρος των αφαιρεθέντων προϊόντων, βρέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμη ιδιοκτήτρια.
Συνελήφθη χθες (10-03-2015) το μεσημέρι, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, 27χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη επ’ αυτοφώρω, να πουλά  προϊόντα, (λευκά είδη), άνευ αδείας πλανόδιου πωλητή και νομίμων παραστατικών.
Συνελήφθη χθες (10-03-015) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 42χρονος ημεδαπός για κλοπή. Ειδικότερα ο δράστης, νωρίτερα της ίδια μέρας, μετέβη με το όχημα του σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε χωριό της Πέλλας ιδιοκτησίας 81χρονου και αφού εφοδιάστηκε με καύσιμα, δεν πλήρωσε το αντίτιμο και τράπηκε σε φυγή.
·   Συνελήφθησαν χθες (10-03-2015) το πρωί, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί 33 και 40 ετών διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και στις οικίες τους  ποσότητα κάνναβης, 16,5 γραμμαρίων και ναρκωτικά δισκία.
·   Συνελήφθη χθες (10-03-2015) το μεσημέρι, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, 50χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του, ναρκωτικά δισκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !