23 Φεβρουαρίου 2015

Πρόβλημα στο πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ενημερώνει τους συναδέλφους, ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα στο πρόγραμμα ανακύκλωσης και υπάρχει κίνδυνος να σταματήσει, διότι δεν ανακυκλώνουμε σωστά.
Πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε τα εξής:

1. Οι συσκευασίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανακύκλωσης είναι τα αλουμινένια κουτάκια (από μπίρα, αναψυκτικά), τα γυάλινα μπουκάλια, τα πλαστικά μπουκάλια (από νερό, αναψυκτικά, απορρυπαντικά, τρόφιμα), οι σιδερένιες κονσέρβες (από γάλα ή τρόφιμα), τα χαρτοκιβώτια και οι χάρτινες συσκευασίες υγρών προϊόντων (από χυμούς και γάλατα) και τέλος, το έντυπο χαρτί από εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία.
2. Μειώνουμε τον όγκο των ανακυκλώσιμων υλικών σπάζοντας τα χαρτοκιβώτια.
3. Δένουμε καλά τις σακούλες με τα απορρίμματα και τις τοποθετούμε εντός των κάδων και όχι έξω και δίπλα από αυτούς.
4. Τα ανακυκλώσιμα υλικά να τα τοποθετείται μόνο στους μπλε κάδους, στους οποίους σε καμιά περίπτωση δεν ρίχνουμε οικιακά απορρίμματα.
“Σε διαφορετική περίπτωση προβλέπεται επιβολή προστίμου το οποίο και διπλασιάζεται σε περίπτωση υποτροπής και σε έσχατη περίπτωση να σταματήσει να έρχεται ο τομέας ανακύκλωσης στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και έτσι να επιβαρυνθούμε όλα τα έξοδα που θα προκύψουν”, αναφέρει το Δ.Σ. του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !