24 Ιανουαρίου 2015

Βαριά ήττα για την Βέροια μέσα στην Κέρκυρα με 4-0

Mόλις 20 λεπτά  ήταν αρκετά στην Κέρκυρα για να…πατήσει τη Βέροια και να πάρει το πιο άνετο τρίποντο στη φετινή σεζόν (4-0).
Με “σολίστα” τον Μαρκόφσκι που…χόρευε μέσα στη λάσπη του ΕΑΚΚ οι Φαίακες έδειξαν από την αρχή πιο είναι το αφεντικό στη σημερινή αναμέτρηση.

Μόλις στο 3′ φάνηκαν καθαρά οι…άγριες διαθέσεις των γηπεδούχων όταν ο Μαρκόφσκι αστόχησε προ κενής εστίας. Η…εξιλέωση ήρθε αμέσως όμως καθώς στο 5′ και στο 17′ ο επιθετικός της Κέρκυρας βρήκε δίχτυα και έβαλε την ομάδα από νωρίς στη θέση του οδηγού.
Ολα τελείωσαν στο 21′ όταν από φάουλ του Χαβίτο ο Βεργώνης…κάρφωσε την εστία της ομάδας του και έδωσε αέρα τριών τερμάτων στους γηπεδούχους.
Παρά τη δυνατή βροχή  και το ευρύ προβάδισμα οι παίχτες του Γρηγορίου δεν κατέβασαν ρυθμούς και έφτασαν κοντά και σε άλλο γκολ με τους Κόντο και Ζορμπά.
Στην επανάληψη η Κέρκυρα έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους που βγήκαν μπροστά σε μια προσπάθεια να μειώσουν το σκορ. Λογάριασαν όμως χωρίς τον Σέτκους που έκανε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις σε σουτ των Καλτσά (59′) και Βεργώνη (60′).
Τελικά παρότι οι Φαίακες είχαν οπισθοχωρήσει και έπαιζαν τις αντεπιθέσεις, ήταν αυτοί που στο 85′ έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στην ομάδα του Γκρανέρο με ωραίο γκολ του Κόντου.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κουκουλάκη.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Σέτκους – Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Σιόντης – Ναγιάρ (62′ Παρασκευαΐδης), Καρντόσο – Χαβίτο, Κόντος, Ζορμπάς (88′ Κουμπούτια) – Μαρκόβσκι (82′ Καϊκούτ).
ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης – Μαλόν, Όστοϊτς (46′ Ντουμίτρου), Μπράβο, Αμαραντίδης – Βεργώνης, Μπατιόν – Καλτσάς, Μπαργκάν, Παυλίδης (46′ Μπαλάφας) – Μπεν (76′ Κάμπορα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !