4 Ιανουαρίου 2015

Οι 12 Υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία

Ανακηρύχθηκαν οι δώδεκα υποψήφιοι από τους οποίους θα επιλεχθούν αυτοί που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία.
Το βράδυ Παρασκευής συνεδρίασε η ΝΕ του κόμματος με τον Χρήστο Αντωνίου να εκτελεί χρέη
Γραμματέα. Κατά τη συνεδρίαση τέθηκαν ζητήματα που αφορούσαν την πρόσφατη εκλογική διαδικασία και τα όσα θέματα τριβής ενέκυψαν σε αυτήν.
Επίσης τέθηκε προς συζήτηση και η καταγγελία που δημοσιεύτηκε σε Αθηναϊκό site και αφορούσε τον υποψήφιο από τη διεύρυνση, Γιώργο Ουρσουζίδη, ο οποίος έχει παντήσει σχετικά με δημόσια δήλωση.
Οι δώδεκα που αποτελούν προτάσεις για την τελική μορφή του ψηφοδελτίου είναι οι: Γρηγόρης Γεωργιάδης, Δημήτρης Χαμπίδης, Εύη Παπαγιαννούλη, Μαριάνθη Τουτουντζίδου, Βασίλης Αγγελίνας, Φρόσω Καρασαρλίδου, Κώστας Ορφανίδης, Χρήστος Αντωνίου, Τάνια Τόζιου και Γιώργος Σπυρίδης από τον κομματικό κορμό και Κώστας Λαπαβίτσας και Γιώργος Ουρσουζίδης από τη διεύρυνση.

Στη λίστα των ονομάτων υπάρχουν δυο "αστερίσκοι"... Ο ένας αφορά το ερώτημα αν συνυπολογιστούν οι ψήφοι από την κάλπη του Μακροχωρίου, όπου τη θέση του Αγγελή παίρνει η Νίκος Ηλιάδης και η άλλη αφορά το γνωστό θέμα σχετικά με τον κ. Ουρσουζίδη, το οποίο θα εξετάσει η ΚΕ.

Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, στο ψηφοδέλτιο θα περιληφθούν υποχρεωτικά τουλάχιστον τέσσερα ονόματα από τις προτάσεις της ΝΕ, ενώ η ΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να βάλει στο ψηφοδέλτιο δύο άτομα της δικής της επιλογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !