11 Ιανουαρίου 2016

Απολογισμός 100 ημερών κοινοβουλευτικού έργου της Ένωσης Κεντρώων

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θέλοντας να τιμήσει την πόλη που κατέγραψε το μεγαλύτερo ποσοστο πανελλαδικά για το κόμμα στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου, θα κάνει τον απολογισμό των πρώτων 100 ημερών κοινοβουλευτικού έργου
στη Θεσσαλονίκη. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ., στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Κεντρώων Θεσσαλονίκης, στο Capsis Hotel Thessaloniki.

Η Ένωση Κεντρώων με τις ψήφους 185.000 πολιτών από όλη τη χώρα, εισήλθε στην ελληνική Βουλή εκπροσωπούμενη από τον Βασίλη Λεβέντη και άλλους 8 βουλευτές. Το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Συνολικά 20.483 άνθρωποι στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης (ποσοστό 6,77%) εξέλεξαν τον βουλευτή Γιάννη Σαρίδη  και άλλοι 10.915 στη Β΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης (ποσοστό 6,01%), τον βουλευτή Άρη Φωκά.

Ο Βασίλης Λεβέντης ίδρυσε την Ένωση Κεντρώων ( http://www.enosi-kentroon.gr ) για να επαναφέρει την πολιτική βάση αξιών στη χώρα μας. Η ίδια η Ένωση Κεντρώων στηρίζεται στις αξίες της Διαφάνειας, Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης. Σήμερα, η EK αγωνίζεται για ίσες ευκαιρίες για όλους τους 'Έλληνες στην μόρφωση, την υγεία, την παιδεία, την εργασία και τις πρώτιστες και βασικές ανάγκες, ενώ δεν αμελεί τη στήριξη των αδυνάτων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των εγκαταλελειμμένων ανθρώπων της υπαίθρου και των ανέργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !