14 Φεβρουαρίου 2015

Στις φλόγες διαλογητήριο φρούτων στην Πέλλα και εργοστάσιο στο Μακροχώρι Ημαθίας

Στις φλόγες παραδόθηκε
διαλογητήριο φρούτων στην Ακρολίμνη Πέλλας. Η φωτιά, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, Χρύσανθο Αθανασόπουλο, ξέσπασε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι σε εξωτερικό χώρο, αλλά γρήγορα επεκτάθηκε και στους εσωτερικούς χώρους της επιχείρησης, χωρίς όμως να κινδυνεύσουν εργαζόμενοι.

Ο ίδιος, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, τόνισε ότι υπήρχε κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς σε σπίτια που γειτνιάζουν με τις φλεγόμενες εγκαταστάσεις, κάτι όμως που αποφεύχθηκε.
Στο σημείο έσπευσαν συνολικά οκτώ πυροσβεστικά οχήματα από τα Γιαννιτσά, τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, τη Νάουσα, ακόμη κι από τη Θεσσαλονίκη. Η φωτιά σβήστηκε, ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Αθανασόπουλο, κατέστρεψε ολοσχερώς το διαλογητήριο.
Τα αίτιά της ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών, ενώ εκλήθη επίσης κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.
Στο μεταξύ, υπό έλεγχο βρίσκεται φωτιά, που ξέσπασε γύρω στις 6.15 το απόγευμα σε εργοστάσιο κατασκευής βάμβακος στο Μακροχώρι Βέροιας. Ούτε σε αυτήν την περίπτωση κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !