29 Ιανουαρίου 2015

Διακοπή κυκλοφορίας στη συμβολή Π.Α.ΘΕ. και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια  του έργου «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή Π.Α.ΘΕ. και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης», κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 29-01-2015
έως και την Κυριακή 01-02-2015 και κατά τις ώρες 19:00 έως 06:00 της επομένης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα εξόδου του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου των ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» μέχρι το ύψος της συμβολής του με την Περιφερειακή οδό Θεσ/νίκης (κόμβος Λαχαναγοράς).

Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εξόδου της Δυτικής εισόδου και της οδού 26ης Οκτωβρίου, θα κινούνται προς τον κυκλικό κόμβο των ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και κατόπιν μέσω της οδού 26ης Οκτωβρίου (ρεύμα εισόδου), της Επαρχιακής οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου και της προέκτασης της Περιφερειακής οδού θα καταλήγουν στον κόμβο ¨Λαχαναγοράς¨, με δυνατότητα κίνησης ευθεία προς την Περιφερειακή οδό ή αριστερά στον αυτ/μο Π.Α.Θ.Ε. (ρεύμα πορείας προς Αθήνα). 

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.    

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.


Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !