29 Ιανουαρίου 2015

Κακοκαιρία την Παρασκευή 30.1.2015 σε ολόκληρη την χώρα

Κακοκαιρία αναμένουμε την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες,κυρίως στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου , και τους θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 9 Beaufort,στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 9 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 9 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο, το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα φτάσει στα βόρεια τους 13 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 14 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 16 βαθμούς Κελσίου.




Επιμέλεια: meteo-news.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !