27 Ιανουαρίου 2016

Ποδοσφαιριστής και άνθρωποι του Αιγινιακού προπηλάκισαν τον διαχειριστή του Pierikosnews


Διαβάστε τι γράφει το Pierikosnews για το συμβάν: 


Μετά το τέλος του αγώνα Πιερικός-Αιγινιακός, και εφόσον η ιστοσελίδα μας παρευρέθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει οπτικοακουστικό υλικό για τους αναγνώστες της, απο τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος της λήξης. Ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα σκηνικό που πρώτη φορά
βρισκόμαστε αντιμέτωποι. Ποδοσφαιριστής και άνθρωποι απο το τιμ του πάγκου του Αιγινιακού επιτέθηκαν φραστικά και προπηλάκισαν τον διαχειριστή της ιστοσελίδας (Γ.Σ) απειλώντας και εξυβρίζοντας τον.

Αντιμέτωποι με το συμβάν βρέθηκαν αρκετά βλέμματα του γηπέδου, και με την βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων απο την μεριά του Πιερικού αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η δικαιολογία των ανθρώπων που επιτέθηκαν, ήταν λένε κάποιες ''φωνές'' που ακουγόντουσαν απο την κερκίδα της Θύρα 5 προς συγκεκριμένο πρόσωπο-τερματοφύλακα του Αιγινιακού. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε, είναι ότι στον πρώτο αγώνα, Αιγινιακού-Πιερικού για το κύπελλο, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ανθρώπους-φιλάθλους του Αιγινιακού να επιτίθονται φραστικά και συκοφαντικά πίσω απο τον πάγκο του Πιερικού, τον προπονητή της ομάδας μας, και απο την άλλη μεριά, υπήρχαν πάλι κάποιες ιδιαίτερες ''φωνές'' ενός  συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού, αυτή τη φορά προς την κερκίδα του Πιερικού στην άκρη του γηπέδου.
Μετά απο τέτοια φιλοξενία, και με όλα αυτά να κορυφώνονται σήμερα μετά τον προπηλακισμό ανθρώπων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού προς την μεριά της ιστοσελίδας PierikosNews, εμείς θα απαντήσουμε μόνο με μια σχετική φωτογραφία και τίποτα παραπάνω... μόνο για την ιστορία...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !