27 Ιανουαρίου 2016

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 4-0



Ραντεβού με την ιστορία του είχε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ που νίκησε με 4-0 τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ παίζοντας καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο που ικανοποίησε τους φιλάθλους προηγήθηκε με 1-0 στο 4΄με τον


Κατσιαμήτα για να κάνει ο Κουρούπης το 2-0 στο 14΄ με εκτέλεση πέναλτι, το 3-0 διαμόρφωσε στο 29΄ ο Πεέφ και να κλείσει στο 32΄ και πάλι ο Κατσιαμήτας. Η ομάδα της Κατερίνης ευχαρίστησε τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης παρουσιάζοντας το ποδόσφαιρο που αξίζει στην ομάδα της Κατερίνης. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή  η οποία πήρε διαστάσεις επιτυχίας και χάρισαν την νίκη πρόκριση για τον τελικό της 17ης Φεβρουαρίου στους φιλάθλους της Κατερίνης και της Πιερίας.
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: Φιρινίδη, Παπουτσογιαννόπουλο, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Καράμπελας, Παναγιωτίδης (Αποστολίδης), Κατσιαμήτας (Δαδάκος), Πεέφ (Τροϊρης).
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλεί όλους τους φιλάθλους της Κατερίνης και της Πιερίας να δώσουν βροντερό παρόν στην κερκίδα την Κυριακή 31/1/16 και ώρα 15:00 στο παιχνίδι με την ομάδα του ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ.
Φίλαθλοι, στηρίξτε όλοι την ομάδα της καρδιάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !