27 Ιανουαρίου 2016

Βαλσαμωμένος άντρας «παίζει» πόκερ με τους φίλους του

Έναν μακάβριο και επιεικώς παράξενο τρόπο βρήκαν συγγενείς και φίλοι για να αποτείσουν φόρο τιμής σε νεκρό άντρα. Σύμφωνα με τη Mirror, o 31χρονος Henry Rosario Martinez πέθανε την περασμένη εβδομάδα στις 19 Ιανουαρίου στη γενέτειρα του Barceloneta στο βόρειο Puerto Rico, από υπερβολική κατανάλωση αλκόολ σε συνδυασμό με συνταγογραφούμενα φάρμακα. 


Η οικογένεια του εκλιπόντος δεν προέβη σε σχόλια αλλά τα τοπικά μέσα υπέθεσαν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Ο Martinez εκτός της μουσικής Reggaeton και των...κοκορομαχιών, ήταν επίσης λάτρης του τζόγου. Το νεκρό του σώμα λοιπόν, πρίν την κηδεία, βαλσαμώθηκε από γραφείο κηδειών και τοποθετήθηκε απο τους δικούς του ανθρώπους σε ένα τραπέζι πόκερ στο οποίο οι συμμετέχοντες ήταν φίλοι και συγγενείς.

Ο Jose Melendez ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών, δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο αν και είναι...σύνηθες σε άλλα μέρη της χώρας. Φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια το βαλσάμωμα και η τοποθέτηση των νεκρών σε διάφορες θέσεις είναι κάποιου είδους «τάση» στο μακρινό Πουέρτο Ρίκο.

Άλλα παρόμοια περιστατικά που έχουν αναφερθεί είναι η τοποθέτηση νεκρού ταξιτζή στη θέση του οδηγού του ταξί του, ενός παλαιστή που αφού πρώτα βαλσαμώθηκε τον έβαλαν στο ρίνγκ για φωτογραφίες, μιας γυναίκας που την έβαλαν σε ένα τραπέζι, πάντα βαλσαμωμένη, να απολαμβάνει ένα τσιγάρο και μια μπύρα και εν τέλει έναν άλλο νεκρό άντρα τον έντυσαν σούπερ ήρωα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !