27 Ιανουαρίου 2016

Mc Donald's: Περισσότερα από 60 καταστήματα στη Ρωσία

Η αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων Mc Donald's σκοπεύει να επιταχύνει το ρυθμό επέκτασής της στη Ρωσία ανοίγοντας περισσότερα από 60 καταστήματα, καθώς η στροφή της σε τοπικούς προμηθευτές και τα οικονομικά της μενού φέρνουν αποτελέσματα εν μέσω οικονομικής κρίσης.


"Η βιομηχανία του γρήγορου φαγητού είχε 'παγώσει' από τις αρχές του 2015 αλλά παρατηρήσαμε σημαντική αύξηση του μεριδίου μας στην αγορά καθώς συνεχίσαμε να επεκτεινόμαστε", είπε ο CEO της Mc Donald's Ρωσίας Κhamzat Khasbulatov.
Παράλληλα, ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν σοβαρές προσαρμογές στο επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας κυρίως λόγω των πιέσεων που άσκησαν στα περιθώρια οι κυρώσεις και η εξασθένιση του ρουβλίου.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το 2016 οι κεφαλαιουχικές δαπάνες θα επικεντρωθούν στον εκσυγχρονισμό και την περαιτέρω επένδυση στην τοπική αγορά εφοδιασμού καθώς και σε νέα ανοίγματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμερικανική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στη Ρωσία τα τελευταία 26 χρόνια, άνοιξε 59 εστιατόρια στη χώρα το 2015

Πηγή: capital

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !