14 Ιουνίου 2015

Ο κόσμος χάνεται και η Κωνσταντοπούλου τρέχει στο Gay-Pride



Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν έκρυψε ποτέ την συμπαράστασή τους στους αγώνες των ομοφυλοφίλων για την αναγνώριση των δικαιωμάτων τους. Έτσι, δε θα μπορούσε να λείπει από το Athens Pride.

Με ένα φούξια παντελόνι και ένα γκρι μπλουζάκι με γράμματα, σχέδια και χρώματα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κέρδισε το χειροκρότημα και την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους όταν ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για τους αγώνες των γκέι.







«Είναι χαρά, είναι πάλη, αλλά και ριζοσπαστική διεκδίκηση. Τα δικαιώματα δεν έχουν όλα κερδηθεί. Πρέπει να γίνει η διαδικασία και για το σύμφωνο συμβίωσης και για τον πολιτικό γάμο και πρέπει να περάσει το μήνυμα ότι κανένας, μα κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος. Οι αγώνες που δίνονται αργά ή γρήγορα κερδίζονται. Να είστε καλά καλή πορεία και τίποτα να μην διαρρηγνύει την συνοχή, την αποφασιστικότητα, την αισιοδοξία, το πείσμα. Και τέλος θα ήθελα να πω ότι την επόμενη φορά γιατί σήμερα δεν οργανωθήκαμε πρέπει η πορεία να περάσει και μέσα από τη Βουλή», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !