14 Ιουνίου 2015

Έπεσαν Πιερικός, Αιγινιακός και Τύρναβος

Επεισοδιακή ήταν η τελευταία αγωνιστική των Play-outs της Football League, σε Βόρειο και Νότιο όμιλο. Στον πρώτο η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε με 1-0 τον Αιγινιακό - χάρη στο αυτογκολ του Λιόλιου - παράμεινε στην κατηγορία και τον υποβίβασε. Τον Αιγινιακό ακολουθεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία κι ο Τύρναβος, που έχασε με 1-0, εκτός έδρας, από τον Αγροτικό Αστέρα. Στο Νότιο όμιλο, διεκόπη λόγω επεισοδίων μεταξύ οπαδών το ματς του Αχαρναϊκού με την Καλλιθέα.

Τελικά η δεύτερη πήρε τη νίκη με 2-0 κι έριξε την Ερμιονίδα (η οποία νίκησε με 5-1 την υποβιβασμένη Επισκοπή) στη Γ' Εθνική, υπερτερώντας στην ισοβαθμία. Ο Παναιγιάλειος παρέμεινε στη Football League, καθώς νίκησε τον Ηρακλή στα Ψαχνά με 3-2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-0

Ελάχιστες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, στην Καρδίτσα, και το ματς της τοπικής Αναγέννησης με τον Αιγινιακό. Στο 33ο λεπτό και μετά από λάθος έξοδο του Κουτσόπουλου ο Πέντα έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 44ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Τζέκου, κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ, του Αιγινιακού, Ορέστη Μένκα. Οι μαζεμένες αλλαγές από τους Θεοδόση Θεοδοσιάδη και Άγγελο Διγκόζη, έριξαν το ρυθμό του ματς.
Λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας ματς, ο Τζέκος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ροντρίγκο έδιωξε την μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Κι ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, το κατάφερε με την αρωγή του Αιγινιακού. Ο Σαΐν έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Τζάνη, αυτός έκανε τη σέντρα, η μπάλα χτύπησε στον Λιόλιο και κατέληξε στα δίχτυα.  Αυτό το αυτογκόλ έφερε την παραμονή στη θεσσαλική ομάδα και τον υποβιβασμό γι' αυτήν της Πιερίας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Τζάνης, Δημόπουλος (68’ Κουλίδης), Οικονόμου, Νίκιτς, Σαΐν, Μίχος (64’ Πέεφ), Τζέκος, Μπιτέλης, Βουτσιάς (57’ Μαυριάς).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Μπονίγια (84’ Γιαζιτζόγλου), Λιόλιος, Ροντρίγκο, Αραμπατζής, Πολύζος, Πέντα, Αχαλινόπουλος Κ. (68’ Κυνηγόπουλος), Ρίκκα (63’ Ζούρκος), Δεμηρτζόγλου, Γουέλκαμ.6’ Μιλουτίνοβιτς).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ 1-0

Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε με 1-0 τον Τύρναβο και τον... έριξε στη Γ' Εθνική. Ο Τύρναβος έφθασε κοντά στο γκολ, δύο λεπτά μετά την έναρξη του ματς.  Η μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιώτα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με την κεφαλιά του Πάτο, την οποία έδιωξε στη γραμμή ο Παληγεώργος.  Το γκολ ήρθε για τον Αγροτικό Αστέρα στο 34ο λεπτό. Μετά τη σέντρα του Σκλιοπίδη, ο Καθάριος έπιασε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Καρακατσάνης άνοιξε το σκορ. Ο Τύρναβος ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, κι απείλησε τόσο με τα σουτ των Μιλούνοβιτς (78ο) και Γεωργίου (83ο). Η πιο μεγάλη ευκαιρία της θεσσαλικής ομάδας για ισοφάριση ήρθε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων,  όταν μετά την πάσα του Κισκαμπάνη, το σουτ του Γκούρτσα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιώτας (68’ Βοσνιάδης), Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Γεωργιάδης, Καθάριος (71’ Παλάσκας), Σαμουηλίδης, Καρακατσάνης (83’ Κουρέλας), Βελλίνης, Πάτο.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Στεργιανός, Κισκαμπάνης, Σουλιώτης, Ντατίδης (46’ Αλεξίου), Παληγεώργος, Ότα (62’ Γεωργίου), Γκούρτσας, Ποκόνγκ, Κυριάκος (46’ Μιλουτίνοβιτς).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-3

Ο Πιερικός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και η Ζάκυνθος πήρε το ματς στα χαρτιά, άνευ αγώνα, 3-0.

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !