14 Ιουνίου 2015

Η μικρή Χριστίνα από την Νικήτη Χαλκιδικής χρειάζεται τη Βοήθειά μας

Έκκληση για συγκέντρωση χρημάτων ώστε να σωθεί η μικρή Χριστίνα, η οποία παλεύει με τον καρκίνο εδώ και 3 χρόνια απηύθυνε ο ΕΕΝΝ Ο ΣΙΘΩΝ, καθώς το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Το 6χρονο κοριτσάκι πάσχει από λευχαιμία και από τα 3 της χρόνια, που διαγνώστηκε η ασθένεια, υπόκειται σε συνεχείς θεραπείες. Ωστόσο, μετά από αυτό το χρονικό διάστημα που παλεύουν οι γονείς της για να τη σώσουν, έχουν εξαντληθεί οικονομικά, όπως είναι λογικό. 
Το halkidikifocus επικοινώνησε με τη μητέρα της Χριστίνας, η οποία μας είπε ότι προς το παρόν το κοριτσάκι το παρακολουθούν οι γιατροί του ΑΧΕΠΑ, στο οποίο κατεβαίνουν από τη Νικήτη δύο φορές την εβδομάδα. Οι θεράποντες γιατροί θεωρούν ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σωθεί η μικρή Χριστίνα αν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι – μετά από τις εξετάσεις συμβατότητας –βρέθηκε κατάλληλος δότης, που είναι η 17χρονη αδελφή της
Η χειρουργική επέμβαση που απαιτείται, πρέπει να γίνει από εξειδικευμένους γιατρούς στο Ογκολογικό Νοσοκομείο για παιδιά "Ελπίδα" στην Αθήνα, παρ’ ότι η προετοιμασία θα γίνει στο ΑΧΕΠΑ. Ωστόσο όλη η διαδικασία έχει ιδιαίτερα υψηλό κόστος, και για να σωθεί η ζωή της μικρής Χριστίνας πήρε την πρωτοβουλία ο Σύλλογος, ώστε να κινητοποιηθεί η τοπική κοινωνία (και όχι μόνο) αλλά και οι φορείς.
Είναι απαραίτητη λοιπόν, η συνδρομή του κόσμου, όπως το έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις, να σταθεί δίπλα στην οικογένεια οικονομικά, ώστε η μικρή Χριστίνα να καταφέρει να επανέλθει υγιείς, ζώντας τη ζωή της όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.
Όσοι θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να καταθέσουν το ποσό που διαθέτουν – μικρό ή μεγαλύτερο – στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: 000045370011426, με IBAN: GR 3801104530, ή να επικοινωνήσουν με τη μητέρα της Χριστίνας στο τηλέφωνο 6984786489.

halkidikifocus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !