29 Ιουνίου 2015

Σελίδα στο facebook από το Μένουμε Ευρώπη -Πιερίας

Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις εκτιμούμε πως έφτασε η στιγμή που οι πολίτες της Πιερίας που σεβόμαστε τους ακρογωνιαίους λίθους της δημοκρατίας, το Ευρωπαϊκό κεκτημένο και την κοινωνική συνοχή, οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλία πέρα και έξω από όσα μικρά μας χωρίζουν, να συνθέσουμε δημιουργικά και να αναδείξουμε τα όσα μας ενώνουν.

Είναι κατά την άποψή μας ο μόνος τρόπος να αποτρέψουμε την προσπάθεια διχασμού και το επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι που επιτελείται εις βάρος της πατρίδας μας.
Αποτελεί υποχρέωσή μας να κινητοποιήσουμε τους ευσυνείδητους, μετριοπαθείς, παραγωγικούς και Ευρωπαίους συμπολίτες μας κόντρα στο "άγνωστο" και "επικίνδυνο" μέλλον που μας σερβίρουν ως "επανάσταση".
Παρακαλώ προτείνετε, όποιον/όποιους κατά την κρίση σας διέπεται/διέπονται από τις κοινές μας αυτές ανησυχίες προκειμένου να συμμετέχει σε αυτόν τον θετικό ακτιβισμό μας.
Αποτελεί ιστορική μας ευθύνη και υποχρέωση να αποδείξουμε πως στην Πιερία υπάρχουν πραγματικά ενεργοί πολίτες πέρα και έξω απο συντεχνιακές λογικές και συμφέροντα. Δεν νοείται κατά την ταπεινή μας γνώμη, η πόλη μας, τα χωριά μας και ολόκληρη η Πιερία να αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από επαναστάτες του espresso και του καναπέ!
Τώρα είναι η ώρα και τώρα η ευθύνη της πρωτοβουλίας μας βαραίνει περισσότερο από ποτέ.
Μένουμε Ευρώπη - Πιερίας

Δείτε τη Σελίδα ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !