29 Ιουνίου 2015

Ψάχνει 5 χρόνια για Δουλειά -Τώρα έμεινε και Άστεγος

Εδώ και πέντε χρόνια ο 41χρονος Νίκος Κερμελής από τη Λάρισα αναζητεί όπως δηλώνει εργασία, ωστόσο δεν μπορεί να βρει κάτι με αποτέλεσμα να είναι πλέον άστεγοςΜαζί με τη σύντροφό του Σμαράγδα αναγκάζονται πλέον να κοιμούνται σε δημόσιους χώρους καθώς έμειναν άστεγοι, ενώ βασίζονται στη βοήθεια των πολιτών για να εξασφαλίσουν τουλάχιστον την καθημερινή τους στροφή. 

Αυτό που ζητούν, όπως αναφέρουν μπροστά στην κάμερα της Θεσσαλίας Τηλεόρασης ,είναι δουλειά και στέγη, περιγράφοντας επιθέσεις που υποστηρίζουν ότι έχουν δεχθεί τον τελευταίο καιρό από αγνώστους που είχαν ως σκοπό να τους κλέψουν ό,τι τους έχει απομείνει. 

Η κα Σμαράγδα αναφέρει ότι ο γιος της είναι φαντάρος αυτή τη στιγμή και δεν είναι σε θέση να τους βοηθήσει οικονομικά, ενώ η σύνταξη που έπαιρνε από τον άντρας της ο οποίος έχει αποβιώσει, κόπηκε ότι το παιδί της ενηλικιώθηκε. «Μέχρι τον Ιανουάριο έμενα σε σπίτι που νοίκιαζα. Είχα περίπτερο αλλά αναγκάστηκα να το κλείσω. Δεν έχω ούτε δουλειά ούτε στέγη και αυτά θέλουμε» αναφέρει, ενώ ο σύντροφός της, κος Νίκος συμπληρώνει ότι έχουν δεχθεί επιθέσεις από αγνώστους, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν απλά να τους τραυματίσουν, καθώς δεν έχουν ούτε χρήματα ούτε κάποιο αντικείμενο αξίας πάνω τους.


Αναγκαστικά, όπως αναφέρουν και οι δυο τους κοιμούνται στα παγκάκια, ενώ το χειμώνα αναζητούσαν ζεστασιά σε εισόδους πολυκατοικιών, ωστόσο σημειώνουν ότι τους έδιωχναν οι ένοικοι καλώντας την Αστυνομία. «Βοήθεια θέλουμε. Πήγα στο Δήμο και σε άλλους φορείς αλλά βοήθεια δεν βρήκαμε» αναφέρει ο κος Νίκος. Γι αυτό και απευθύνει κάλεσμα, όποιος μπορεί να του προσφέρει εργασία, έχοντας εργαστεί ως ψήστης αλλά και στην οικοδομή στο παρελθόν, ενώ μιλά και γερμανικά, να το κάνει...

http://www.thessaliatv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !