29 Ιουνίου 2015

Συλλήψεις για κλοπές σε Γιαννιτσά, Νάουσα και Χαλκιδική


  • Συνελήφθησαν χθες (28-06-2015) τα ξημερώματα στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 και 22 ετών για κλοπή. Ειδικότερα, προέκυψε ότι βραδινές ώρες της 27-06-2015, ο 19χρονος διέρρηξε
    σταθμευμένο ΙΧΦ ιδιοκτησίας 47χρονης ημεδαπής, ενώ ο 22χρονος συνεργός του, επιτηρούσε τον περιβάλλοντα χώρα έχοντας τον ρόλο του τσιλιαδόρου». Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε μία τσάντα με μικρό χρηματικό ποσό, την οποίο αφαίρεσαν από το προαναφερόμενο φορτηγό και αποδόθηκε στην παθούσα. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες το ίδιο βράδυ, αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν 10 ακόμη οχήματα στην ίδια πόλη.
  • Συνελήφθησαν χθες (28-06-2015) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας 50χρονος και μίας 22χρονη για κλοπή. Ειδικότερα από την έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα την ίδια μέρα, αφαίρεσαν από θερμοκήπιο  33χρονου οπωροκηπευτικά είδη.
  • Συνελήφθη χθες (28-06-2015) τα ξημερώματα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 18χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα, ο παραπάνω εισήλθε παράνομα σε σχολείο (έθραυσε τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου) στο Πευκοχώρι, με σκοπό να αφαιρέσει  διάφορα αντικείμενα, πλην όμως συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !