29 Ιουνίου 2015

Μεγάλη επιτυχία στον Στίβο για την Κατερινιώτισσα Άννα Κιάφα

Τί και αν ο ΣΕΓΑΣ θέσπισε όρια συμμετοχής για το παγκόσμιο, πιο δύσκολα και από αυτά της IAAF. Τα τρομερά μωρά του ελληνικού στίβου δεν καταλαβαίνουν τίποτα και τα πιάνουν, δυο… δυο. Όπως ακριβώς έκαναν Κιάφα και Καραγιάννη.

Αγωνιζόμενες στον τελικό των 400μ. εμποδίων, οι δύο μικρές έκαναν το 1-2 επικρατώντας επί των μεγαλύτερων ηλικιακά αντιπάλων τους και πιάνοντας ταυτόχρονα το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κολομβίας που είναι 61.70.
Η Άννα Κιάφα ήταν η νικήτρια με 61.41 και εξέφρασε την ικανοποίηση της στοSportsfeed «Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να πετύχω το όριο για το παγκόσμιο πρωταθλημα. Χαίρομαι ακόμα περισσότερο γιατί πέτυχα το στόχο μου παρά τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης που επικρατούν στο στάδιο, της Κατερίνης».
Δεύτερη στον τελικό, ήταν η Ολυμπία Καραγιάννη με 61.57, επίδοση που επίσης εξασφαλίζει την παρουσία στο Κάλι. «Δεν το κρύβω πως είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη παρά τις τόσες ατυχίες. Μπορεί η κούρσα να μην βγήκε όπως τη θέλαμε ακριβώς αλλά το όριο επιτεύχθηκε και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, για μια αξιοπρεπής εμφάνιση στην Κολομβία με τα χρώματα της Εθνικής» τόνισε η Καραγιάννη.

http://sportsfeed.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !