21 Δεκεμβρίου 2014

Βιντεοσκοπούσε τα παιδιά του να κάνουν sex με τον σκύλο του!

Εδινε την εικόνα του ιδανικού οικογενειάρχη, αλλά αυτή η βιτρίνα απλώς κάλυπτε τις αρρωστημένες ορέξεις του που επέβαλλε στα παιδιά του και οι οποίες έφταναν μέχρι την κτηνοβασία. Ο Κρίστοφερ Σένα από το Λας Βέγκας, σύμφωνα με τη μητροπολιτική αστυνομία της πόλης, είναι στην πραγματικότητα ένα διεστραμμένο
τέρας, του οποίου η δράση χαρακτηρίζεται «από τις πιο τρομακτικές που έχουν καταγραφεί στην κοινή μνήμη». Το κατηγορητήριο, που περιλαμβάνει 23 κατηγορίες, μεταξύ αυτών αιμομιξία και κτηνοβασία, δεν είναι ικανό να περιγράψει τη φρίκη των στοιχείων που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί. Ενδεικτικό είναι ότι μεταξύ των στοιχείων φιγουράρει μία βιντεοκασέτα που δείχνει δύο από τα παιδιά του «αξιότιμου οικογενειάρχη», τα οποία είναι στην εφηβεία, να κάνουν σεξ με τον σκύλο τους. Ο Σένα συνελήφθη πρώτη φορά με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης τον Σεπτέμβριο, ενώ η σύζυγός του Ντέμπορα και η πρώην σύζυγός του Τέρι, βιολογική μητέρα των τριών γιων και της μίας κόρης του, συνελήφθησαν στις 11 Δεκεμβρίου.
Ο Σένα εκτιμάται ότι ένιωθε πως δεν θα καλείτο να λογοδοτήσει ποτέ γι' αυτά που έκανε στα παιδιά του, καθώς είχε δημιουργήσει φιλικές σχέσεις με πολλούς από τους αστυνομικούς, ενώ έχτιζε πολύ συστηματικά και αριστοτεχνικά το προφίλ του υπεύθυνου γονιού μέσω της σελίδας του στο facebook. Σε ανάρτησή του στις 6 Αυγούστου μια φωτογραφία τον δείχνει μαζί με τη σύζυγό του Ντέμπορα να ποζάρει πάνω στην αγωνιστική μηχανή του. «Ακόμη μερικές φωτογραφίες δικές μου και της γυναίκας μου. Δεν είμαστε το καλύτερο ζευγάρι στον κόσμο; Αν το πιστεύετε, σας παρακαλούμε πατήστε like και γράψτε ό,τι σκέφτεστε. Η γυναίκα μου κάνει πάντα κάτι για να με κάνει να γελάω» έγραφε από κάτω. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε κάνει αναφορά στη βοήθεια ενός από τους γιους του σε δουλειές του σπιτιού και τόνιζε πόσο περήφανος ήταν γι' αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !