21 Δεκεμβρίου 2014

Η Λένα Αμαζόνα μιλά για τις Ανατολίτικες νύχτες του Halma Live στην Κατερίνη



1) Καταρχάς, να σε καλωσορίσουμε Έλενα στη Διαδικτυακή παρέα του Katerinipress…. Είναι μεγάλη μας χαρά, η ΠΡΩΤΗ μας Διαδικτυακή Συνέντευξη στο Katerinipress, να γίνεται Μαζί σου





  
και Ελπίζουμε να είναι Γούρικη και για τις δυό πλευρές… Ας μπούμε τώρα στο «ψητό». Halma Live λοιπόν. Η διασκέδαση στην Κατερίνη με χρώμα Ανατολής. Πως προέκυψε αυτή η ιδέα ;

   Έλενα: Καλησπέρα αγαπητό Katerinipress και από εμένα. Το Halma Live πιστεύω ότι έλειπε από την πόλη της Κατερίνης. Πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί που συνδυάζει το καλό λαϊκό πρόγραμμα, με το ανατολίτικο στοιχείο που θέλαμε εξαρχής να φέρουμε στην όμορφη Κατερίνη. Όπως και να το κάνουμε εμείς οι Έλληνες είμαστε αρκετά ανατολίτες με αποτέλεσμα τόσο ο Οριεντάλ χορός, όσο και γενικότερα οι ανατολίτικοι ήχοι ξεσηκώνουν τον κόσμο και περνάει καλά στο Halma κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.


      2) Ο κόσμος της Κατερίνης και γενικότερα της Πιερίας, έχει αγκαλιάσει όπως φαίνεται την προσπάθεια σας. Θα ήθελες να μας πεις το μυστικό της επιτυχίας ; Πως καταφέρνετε να προκαλείτε χαμό κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ ;



    Έλενα: Είμαστε απλά ο εαυτός μας. Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά του μαγαζιού βγάζουμε απλά τον αληθινό μας εαυτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο και αυτό πιστεύω ότι επιβραβεύεται από τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να περάσουν καλά όλοι όσοι έχουν έρθει να μας δούνε έτσι ώστε να το πουν και στους φίλους τους για να έρθουν και αυτοί ! Τα δίνουμε όλα στην πίστα. Αγαπάμε τη δουλειά μας και την κάνουμε πάνω απ΄όλα με κέφι και μεράκι.




3) Από ποιους καλλιτέχνες αποτελείται το πρόγραμμα του μαγαζιού;




  
       

Έλενα: Εκτός από εμένα την Λένα Αμαζόνα, στο μαγαζί τραγουδούν επίσης, ο Θέμης Ζαμπίτης, η Τζίνα Μαρία, ο Άγγελος Μπουτακίδης και αρκετοί ακόμη συνεργάτες. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με σκοπό να ψυχαγωγήσουν τους πελάτες του μαγαζιού.







4)Ποιες ευχάριστες εκπλήξεις μας ετοιμάζετε μέσα στις γιορτές ; Τι να περιμένουμε ;


       


Έλενα: Μέσα στις γιορτές όπως είναι φυσικό στο Halma Live θα περάσουμε τέλεια. Θα είμαστε ανοικτά την Παραμονή των Χριστουγέννων, ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς και στις 26 και 27 Δεκεμβρίου.


       

           

Επιπλέον την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, την Πρωτοχρονιά, όπως και στις 2 και 3 Ιανουαρίου. Φυσικά θα είμαστε ανοικτά και την παραμονή των Φώτων ! Είμαι σίγουρη ότι όσοι μας προτιμήσουν για την Διασκέδασή τους θα περάσουν υπέροχα ! Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να διασκεδάσει ο κόσμος και να ξεφύγει λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα της εποχής μας.



5)Γνωρίζοντας ότι κατάγεσαι από την Κατερίνη αλλά έχεις εργαστεί για 6 χρόνια στη γειτονική Βέροια, πιστεύεις ότι η διασκέδαση της Κατερίνης υστερεί ή υπερτερεί σε κάτι ;
                 
Έλενα: Σίγουρα η Βέροια έχει όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήσει μια πολύ εικόνα όσον αφορά τη Διασκέδαση στα λεγόμενα μπουζούκια. Η Κατερίνη όμως, η πόλη της καρδιάς μας, υπερέχει λιγάκι στον τρόπο Διασκέδασης. Θέλετε λίγο η θάλασσα, λίγο ο Όλυμπος κάνουν τον Κατερινιώτη και τον Πιεριέα να ξεχωρίζουν….



6)Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Εύχομαι ότι καλύτερο σε σένα και στους συνεργάτες σου. Καλές Γιορτές !


Έλενα: Κι εγώ ευχαριστώ πολύ κ. Μπαζάκο. Εύχομαι ότι καλύτερο στην προσπάθειά σας για την ενημέρωση των Πιεριέων και όχι μόνο. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε εσάς και όλο τον κόσμο ! Και φυσικά τους περιμένουμε στο Halma Live στο κέντρο της Κατερίνης στη Σολωμού 9.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !