8 Φεβρουαρίου 2016

Νέες παιδικές χαρές στο Δήμο Έδεσσας

Μέσω χρηματοδοτούμενου προγράμματος του Πράσινου Ταμείου θα πραγματοποιηθεί η πλήρης αναμόρφωση των παιδικών χαρών στην Πλατεία Μ. Αλεξάνδρου, την Κόκκινη Πλατεία, το Πάρκο Μεραρχίας, τη Στρωμνίτσης, την Άρνισσα και το Νέο Άγιο Αθανάσιο.

Ήδη, από διάφορες χρηματοδοτικές πηγές, έχουν γίνει αναμορφώσεις των παιδικών χαρών στις πλατείες Μικράς Ασίας και Γρανικού και το πάρκο της 25ης Μαρτίου, με εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς καθημερινά προσελκύουν πολλά μικρά παιδιά και γονείς, προσφέροντας ποιοτική και ασφαλή διασκέδαση.
Οι νέες παιδικές χαρές, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας για συμμόρφωση με όλους τους σύγχρονους κανόνες ασφάλειας, θα περιλαμβάνουν διαμόρφωση του χώρου, καινούργια παιχνίδια και ειδικό δάπεδο ασφαλείας.
Οι αποξηλώσεις των παλιών παιδικών χαρών έχουν ξεκινήσει στην Άρνισσα και τον Άγιο Αθανάσιο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποξηλωθούν οι παλιές παιδικές χαρές στην πόλη της Έδεσσας, για να μπορέσουμε να περάσουμε στο στάδιο της διαμόρφωσης των χώρων και στη συνέχεια στην τοποθέτηση των καινούργιων παιχνιδιών και των δαπέδων ασφαλείας.

Ζητούμε την κατανόηση των παιδιών και των γονέων, που θα στερηθούν τις παιδικές χαρές κατά την περίοδο υλοποίησης των έργων, όμως θα αποζημιωθούν με νέες και ασφαλείς παιδικές χαρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !