8 Φεβρουαρίου 2016

Τί φοράνε τώρα;;; Επεισόδιο «9 Καθημερινά-casual σύνολα»

 




Η ερώτηση «τί να φορέσω σήμερα;» ορισμένες φορές νομίζω πως μπορεί να πυροδοτήσει μικρές εκρήξεις στον εγκέφαλο. Δε μιλάω για μια ιδιαίτερη περίπτωση όπως μία βάφτιση, που λίγο πολύ είναι και διασκεδαστικό να επιλέξεις το σύνολο.


Μιλάω για τις μέρες που δεν έχεις χρόνο να κάθεσαι με τις ώρες και να επιλέγεις κομμάτια να βάλεις, πολύ απλά γιατί βιάζεσαι να πας στις υποχρεώσεις σου ή γιατί θέλεις να πας μια απλή βολτίτσα και δε δέχεσαι να σπαταλήσεις χρόνο σκεπτόμενη τί να φορέσεις. Πόσες φορές δεν έχουμε καταλήξει να βάζουμε τα ίδια και τα ίδια επειδή οι μικρές εκρήξεις που λέγαμε πριν έκαναν τη δουλειά τους και απλά κολλήσαμε νομίζοντας πως δεν υπάρχουν επιλογές... Και όμως υπάρχουν! Έψαξα και σου βρήκα τις καλύτερες προκειμένου να σου γλιτώσω χρόνο, κόπο και ενδεχόμενα νεύρα!


1) Boyfriend παντελόνι-είτε υφασμάτινο είτε τζιν-πουκάμισο, ζακέτα μακριά, παπούτσια τύπου σκαρπίνι, αξεσουάρ κατά βούληση!




2)Ψηλόμεση φούστα flip (ή και pencil), κοντό-crop πουλόβερ, καλσόν οπάκ, μποτάκια-μπορείς να παραλείψεις το τακούνι εννοείται!


3)Παντελόνι σωλήνας, πουκάμισο μακρύ, πιο κοντό πουλόβερ, παπούτσι τύπου σκαρπίνι και όχι μόνο. Για παράδειγμα εδώ θα πήγαινε κι ένα flat μποτάκι.


4)Το κάτω μέρος μιας φόρμας, βαμβακερό μπλουζάκι, παπούτσια τύπου sneakers.

5)Φορεματάκι, ψηλές μπότες ή μποτάκια και αυτό που κάνει τη διαφορά: ένα μεγάλο φουλάρι δεμένο στο λαιμό.  

6)Κολάν, μπλουζοφόρεμα, μπότες-μποτάκια. Από εκεί και ύστερα μπορείς να προσθέσεις είτε μια ζακέτα (με ή χωρίς ζώνη), είτε και πάλι κάποιο φουλάρι ή ένα γιλέκο, αναλογικά με το ύψος του μπλουζοφορέματος.
                          



7)Μίνι φούστα, οπάκ καλσόν ή κολάν, πουκάμισο, crop πουλόβερ, flat μπότες πάνω από το γόνατο. Περίπου σαν το παρακάτω:


8)Pencil φούστα, πλεκτή μπλούζα και παπούτσια τύπου sneakers!


9)Κλασσικός αλλά διαχρονικός συνδυασμός: Τζιν παντελόνι και ο,τιδήποτε από πάνω! Μπορείς και πάλι να διανθίσεις το στυλ με μία ζακέτα, ένα μακρύ γιλέκο, ένα φουλάρι, πόντσο, διάφορα αξεσουάρ κλπ ή και ακόμα με το να προτιμήσεις ένα τζιν με σκισίματα.

Εύκολοι, άνετοι και ταυτόχρονα ξεχωριστοί συνδυασμοί. Το μπουφανάκι-παλτουδάκι σου και είσαι έτοιμη!


Της Χαρούλας Παυλίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !