8 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Κατερίνης: Εργασίες συντήρησης στους χώρους του ΔημαρχείουΕπιμέρους επισκευές και εργασίες συντήρησης, όπως ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών χώρων, γυψοσανίδων, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες κ.α. είναι σε εξέλιξη στους δύο ορόφους του Δημαρχιακού Μεγάρου. Παράλληλα, ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις ανακαίνισης στις τουαλέτες (τοποθέτηση νέων πλακιδίων και ειδών υγιεινής), μόνωσης του δώματος.


«Συνεχίζουμε σε καθημερινή βάση την προσπάθειά μας, να καταστήσουμε πιο λειτουργικούς τους χώρους των δημοτικών κτιρίων και να βελτιώσουμε τις συνθήκες σε δημοτικές εγκαταστάσεις», σημειώνει σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χρυσόστομος Κυραϊλίδης.

Από την πλευρά του, ο εντεταλμένος σύμβουλος  της Τεχνικής Υπηρεσίας  Κώστας Τσιουκάνης, ο οποίος - σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο - συντονίζει τις παρεμβάσεις, που εκτελούνται από συνεργεία των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, σημειώνει χαρακτηριστικά: «αντίστοιχες εργασίες υλοποιούνται καθημερινά και στα κοινοτικά καταστήματα, στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !