25 Φεβρουαρίου 2016

Στις 6 Μαρτίου η 5η Καρναβαλική Παρέλαση του δήμου Ωραιοκάστρου - Πως θα δηλώσετε συμμετοχή

Μετά την περυσινή επιτυχημένη διοργάνωση της Καρναβαλικής Παρέλασης ο δήμος Ωραιοκάστρου διοργανώνει και φέτος ένα εορταστικό αποκριάτικο διήμερο. Την Παρασκευή 4 Μαρτίου θα διοργανώσει παιδικό αποκριάτικο πάρτι
και στις τρεις δημοτικές ενότητες, στα κλειστά γυμναστήρια Δρυμού, Νεοχωρούδας και Ωραιοκάστρου στις 18.30 το απόγευμα και την Κυριακή 6 Μαρτίου σε συνεργασία με τον δήμο Ξάνθης και τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου θα διοργανώσει την «5η Καρναβαλική Παρέλαση» στην οποία θα συμμετέχει για δεύτερη φορά και αντιπροσωπεία του καρναβαλιού της Ξάνθης.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν στην καρναβαλική παρέλαση, μπορούν να οργανώσουν μικρές ομάδες καρναβαλιστών, να επιλέξουν μια θεματική ενότητα και να παρελάσουν με την ομάδα τους. Η καλύτερη θεματική ομάδα, που θα επιλέξει τριμελής επιτροπή από τον δήμο Ξάνθης, θα κερδίσει δωρεάν μεταφορά για τη συμμετοχή της στο καρναβάλι της Ξάνθης την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016.

Η 5η Καρναβαλική Παρέλαση Ωραιοκάστρου θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 13.00 με σημείο εκκίνησης το δημαρχείο Ωραιοκάστρου και σημείο τερματισμού το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο. Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας έως τις 29/02/2016, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης στα τηλ. 2313304072 και 2313304079.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !