24 Ιανουαρίου 2016

Πώς να δώσετε όμορφο σχήμα στα φρύδια σας!

Το σχήμα των φρυδιών μπορεί να αναδείξει το βλέμμα σας σε χρόνο ρεκόρ! Αρκεί να γνωρίζετε τον τρόπο...και τα φρύδια σας θα αποκτήσουν τη μορφή που ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως τα φρύδια, εκτός από το γεγονός οτι τονίζουν την έκφρασή, μπορούν να «διορθώσουν» τα χαρακτηριστικά ενός .
Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, μειώνοντας τις αμφιβολίες σας στο
Οι κανόνες για ένα σωστό σχήμα φρυδιών!
Το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να τοποθετήσετε ένα χάρακα κάθετα στην εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι και τα φρύδια σας. Το ιδανικό είναι να δείτε οτι τα φρύδια σας ξεκινούν ακριβώς στο εξωτερικό σημείο του χάρακα. Με άλλα λόγια, ούτε προεξέχουν, ούτε βρίσκονται πιο μέσα. Η γωνία των φρυδιών σας πρέπει να βρίσκεται ακριβώς πάνω από το μέσο της ίριδας των ματιών σας. 
Επόμενο βήμα είναι να δείτε που θα τελειώνει το φρύδι σας, τοποθετώντας το χάρακα από τη βάση της μύτης μέχρι την εξωτερική πλευρά του ματιού.
Για μεγαλύτερη διευκόλυνση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι ματιών για να ζωγραφίσετε το κατάλληλο σχήμα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το σχήμα των φρυδιών αλλάζει! Ειδικότερα, αν τα φρύδια σας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, πρέπει να μειώνετε την εσωτερική τους πλευρά, ενώ αν είναι σε μακρινή απόσταση, καλό είναι με ένα μολύβι να γεμίσετε το κενό. Παράλληλα, αν βρίσκονται πολύ κοντά στα μάτια, αφαιρέστε μερικές τρίχες από το κάτω μέρος του φρυδιού, ενώ αν είναι μακριά από τα μάτια, χρησιμοποιήστε σκούρα σκιά για να καλύψετε την απόσταση...

Καρακασίδου  Αθηνά
Σύμβουλος ομορφιάς- αισθητικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !