24 Ιανουαρίου 2016

Η Αθλητική Γυμναστική Ένωση Πιερίας συγκέντρωσε τρόφιμα, παιδικά παιχνίδια, ρούχα




Η Αθλητική Γυμναστική Ένωση Πιερίας (Α.Γ.Ε.Π.) ανέλαβε πρωτοβουλία ενίσχυσης του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 
Συγκεκριμένα, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κλήθηκαν οι γονείς και οι αθλητές να συγκεντρώσουν διάφορα είδη (τρόφιμα, παιδικά παιχνίδια, ρούχα κ.ά.), τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης» και του Καταστήματος Ενδυμάτων «Άγιος Ιωάννης Ελεήμων». 



Τα είδη παραδόθηκαν το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης, στο διάλειμμα αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων της Α.Γ.Ε.Π. και της Μ. Σάντας. 
Κατά την παράδοση των ειδών παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρ. Κυριάκο Κοκελίδη. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους παράγοντες της Αθλητικής Ένωσης, τους γονείς και τους αθλητές όλων των κατηγοριών, τόσο για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν όσο και για τη συγκέντρωση των ειδών. 


Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Άννα Βακαλοπούλου ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση συμμετοχής στη διαδικασία και του επέδωσε τιμητική πλακέτα. 
Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος κάλεσε σε συνάντηση γνωριμίας αντιπροσωπεία της Α.Γ.Ε.Π.. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίας Άννας Κατερίνης. 


Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των γονέων και των αθλητών, έχοντας επικεφαλής τους Γιώργο Χρυσανθόπουλο και Νεμάνια Τσουκ, προπονητές καλαθοσφαίρισης. 
Κατά τη συνάντηση, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην αξία της πνευματικής ζωής της Εκκλησίας, του αγώνα έναντι της αμαρτίας και των παθών, της πίστης στον Θεό και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Ευχαρίστησε και πάλι όλους για την πρωτοβουλία, δηλώνοντας την προθυμία του να συνδράμει τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν στο μέλλον. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !