3 Ιανουαρίου 2016

Από τύχη δεν σκοτώθηκε αστυνομικός στην Εύβοια


Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 53χρονος ειδοποιήθηκε από το συναγερμό ότι κάτι συμβαίνει στο σπίτι που διαμένει. Όταν έφτασε εκεί, στην περιοχή Μύτικα Χαλκίδας, είδε την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και κατάλαβε ότι είναι μέσα οι κλέφτες.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα. Τη στιγμή που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας έφτασαν στο σπίτι, οι δυο διαρρήκτες πηδούσαν την περίφραξη του σπιτιού για να φύγουν.
AdTech Ad

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους σταματήσουν, γνωστοποιώντας στους άγνωστους δράστες την ιδιότητά τους. Τότε ο ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ευτυχώς κατάφεραν να καλυφθούν και να ανταποδώσουν τα πυρά.
Στη συνέχεια, ακολούθησε καταδίωξη, ωστόσο οι δυο δράστες εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και τη μορφολογία του εδάφους κατάφεραν να ξεφύγουν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κακοποιός πυροβόλησε έξι φορές εναντίον των αστυνομικών. Όπως διαπιστώθηκε οι δυο διαρρήκτες είχαν προλάβει να πάρουν από το σπίτι άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα.
Η αστυνομική Διεύθυνση της Ευβοίας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !