3 Ιανουαρίου 2016

Κίνδυνος -Θάνατος οι παγωμένοι δρόμοι του Λιτοχώρου

 
Ο κ. Δημόπουλος, ως Δήμαρχος, για πρώτη φορά φέτος είδε χιόνι στο Λιτόχωρο (αν είναι εδώ για να το δει) και απέτυχε παταγωδώς να το αντιμετωπίσει στο ελάχιστο.Ανύπαρκτη προετοιμασία παρ' όλες τις συνεχείς προειδοποιήσεις των "δελτίων καιρού".Ανύπαρκτοι οι Αντιδήμαρχοι, ανύπαρκτοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.Δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός αντιμετώπισης μιας συνηθισμένης και απλής χιονόπτωσης, μόλις 10-20
cmΕξαφανισμένος ο τοπικός αντιδήμαρχος και αναπληρωτής του Δήμαρχου, κ. Λάππας!

   Από την αρχή δεν έθεσαν σε λειτουργιά ούτε την αλατιέρα του Δήμου, δεν κινητοποίησαν ούτε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα του Δήμου ή των ιδιωτών με αποτέλεσμα και οι κεντρικοί μάλιστα δρόμοι του Λιτόχωρου να παραμείνουν κλειστοί, δύσκολα προσπελάσιμοι ακόμη και με αλυσίδες αυτοκίνητων αλλά και επικίνδυνοι!

   Επί τέσσερις ημέρες το Λιτόχωρο είναι ένα απέραντο παγοδρόμιο και ιδιαίτερα όλο το πάνω χωριό με τους Λιτοχωρίτες να είναι πολίτες Β' κατηγορίας. Η ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής είναι η αιτία της ακύρωσης πολλών κρατήσεων με αποτέλεσμα να πληγούν οι τουριστικές επιχειρήσεις!
   "Συγχαρητήρια" λοιπόν στην Δημοτική Αρχή που αντί να προβάλει το χιονισμένο Λιτόχωρο την εορταστική περίοδο, κατάφερε να το μετατρέψει σε επικίνδυνο, προς αποφυγήν προορισμό.

Ευαγγελία Μόχλα-Φαρμάκη,

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δίου-Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !