21 Ιανουαρίου 2016

Χωριάτικο λουκάνικο με ασπρομανίταρα και πράσινη σαλάτα.



Σωτάρουμε το λουκάνικο σε λίγο ελαιόλαδο, αφού το κόψουμε σε ροδέλες. Προσθέτουμε και τα μανιτάρια να σωταριστούν, κομμένα στη μέση.


Αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10' περίπου ενώ ανακατεύουμε συχνά για ομοιόμορφο ψήσιμο. Καρυκεύουμε με αλάτι, μαύρο πιπέρι, πάπρικα γλυκιά.

Σβήνουμε με ροζέ ή λευκό κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2-3' να εξατμιστούν τα υγρά.

Σερβίρουμε με λεμόνι και πράσινη σαλάτα (σγουρό μαρούλι, βαλεριάνα, ντομάτα, αγγούρι και ντρέσινγκ με ελαιόλαδο, άσπρο ξύδι και αλατοπίπερο).

Δ.Σ. (Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !