21 Ιανουαρίου 2016

Ο Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΝΕΟΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα τομεάρχη Μακεδονίας και Θράκης της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ν.Δ., κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των αυξημένων υποχρεώσεων που απορρέει η θέση του Τομεάρχη.
Με το βάρος της ευθύνης και την τιμή της επιλογής συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε τον Ιούνιο του 2014, προκειμένου η Βόρεια Ελλάδα να πάψει να είναι ο κομπάρσος των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων.
Άμεσα σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα ώστε να είμαστε έτοιμοι να ασκήσουμε χρηστή και ουσιαστική διοίκηση, έχοντας στην προμετωπίδα μας τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση της εξωστρέφειας, την ανάδειξη των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, για να επανακτήσουμε όσα πολλά και σημαντικά πετύχαμε τον Ιούνιο του 2012 με την επανασύσταση του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.
Με μεθοδικότητα, στόχευση, συνέπεια και διεκδικητικό πνεύμα απέναντι στα κέντρα που θέλουν τη Βόρεια Ελλάδα “βουβή”, πολύ σύντομα θα ξεκινήσω σειρά επαφών με τους εκπροσώπους της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, τις τοπικές κοινωνίες κάθε περιφερειακής ενότητας της Βορείου Ελλάδος και τους παραγωγικούς φορείς, προκειμένου να καταθέσω στον Πρόεδρό μας  ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων το οποίο θα ξεδιπλώνουμε ημέρα με την ημέρα, έχοντας ως απώτερο σκοπό την ενεργοποίηση των αναπτυξιακών αντανακλαστικών των τοπικών οικονομιών και την αναδιαμόρφωση του παραγωγικού τους μοντέλου.

Η Μακεδονία και η Θράκη βγαίνει από τη χειμερία νάρκη και παύει να αποτελεί “ουρά” της Αθήνας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη δύσκολη ημέρα που θα ακολουθήσει την αποχώρηση της θλιβερής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !