2 Δεκεμβρίου 2015

Λευκή Νύχτα και Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ελασσόνα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας, στο πλαίσιο των ενεργειών του για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των καταστημάτων, συμμετέχει ενεργά και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 2016 του Δήμου Ελασσόνας.

Συγκεκριμένα:
Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, ο σύλλογος διοργανώνει τη «Λευκή Νύχτα», μια βραδιά κατά την οποία τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά το βράδυ, με είδη σε προνομιακές τιμές, με ειδικές τιμές στα καφέ-μπαρ, με μουσική, με διάφορες εκπλήξεις για τα παιδιά και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιήσουν οι καταστηματάρχες κάθε γειτονιάς.
Οι εκδηλώσεις του συλλόγου θα ολοκληρωθούν στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 με τη διοργάνωση 2ημερου εκδηλώσεων, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Ανδρέας Μπόλλος» σε συνεργασία με τους αθλητές του παλιού γυμναστηρίου «ΑΘΛΟΚΊΝΗΣΗ», του αθλητικού σωματείου FAETHON OLYMPUS MARATHON, της εταιρείας εναλλακτικού τουρισμού OLYMPUS PATH του κ. Πιτένη Αθανασίου , τη στήριξη του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Δήμου Ελασσόνας.
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν γυμναστικές επιδείξεις από τους αθλητές του παλιού γυμναστηρίου «ΑΘΛΟΚΊΝΗΣΗ», με τη συμμετοχή πολλών γυμναστηρίων της Ελασσόνας και της ευρύτερης περιοχής και των χορευτικών συγκροτημάτων του Δήμου Ελασσόνας.
Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 5:30μμ στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας (σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μεταφερθούν στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας).
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί ο «1ος αγώνας ELASSONA CITY TRAIL 7km Ανδρέας Μπόλλος» με τη συμμετοχή πολλών δρομέων-αθλητών.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.00 το πρωί από την κεντρική πλατεία Ελασσόνας και οι δρομείς θα ακολουθήσουν την εξής διαδρομή:
Εκκλησία Αγίου Δημητρίου – Βενιζέλου – Αθ. Διάκου – Βασιλείου – Κωνσταντίνου – 25ης Μαρτίου – Προφήτης Ηλίας – Σιταροπάζαρο –Παλιά γέφυρα Ελασσονίτη ποταμού – ΚΑΠΗ Ελασσόνας – Μονοπάτι κοίτης Ελασσόνίτη ποταμού – Παραποτάμιο μονοπάτι γηπέδων τένις – Δικαστικό Μέγαρο – Νέα εμπορική στοά – 6ης Οκτωβρίου –  Γ. Ολυμπίου – Τσακάλωφ – στοά Σιδηρόπουλου – Κεντρική πλατεία Ελασσόνας.
Η διαδρομή είναι 3,5 km και θα γίνει κυκλικά  δυο φορές.
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στο mail: fours-shop@hotmail.com
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ELASSONA CITY TRAIL 7km
9:00 – 10:30 πμ : Παραλαβή αριθμών-εγγραφές (κεντρική πλατεία Ελασσόνας)
10:45 πμ : Τεχνική ενημέρωση αθλητών
11:00 πμ : Εκκίνηση αγώνα
11:30 πμ : Άφιξη πρώτων αθλητών
13:00 μμ : Τέλος αγώνα
13:15 μμ : Απονομές
13:30 μμ : Τέλος εκδήλωσης
Η διοίκηση του εμπορικού συλλόγου απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλο τον κόσμο, δίνοντας έτσι ένα ισχυρό κίνητρο στους καταναλωτές να παραμείνουν στην πόλη τους, για τα ψώνια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !