21 Δεκεμβρίου 2015

Σερβιτόρος βρήκε τσάντα με 32.000 δολάρια και την παρέδωσε

Ένας σερβιτόρος σε υποκατάστημα της αλυσίδας εστιατορίων Applebee’s στην κεντρική Καλιφόρνια παρέδωσε μια τσάντα με περίπου 32.000 δολάρια που ξέχασε μια οικογένεια πελατών στο τραπέζι της -ένα ποσό που πιθανόν ξεπερνάει το ετήσιο εισόδημά του.

Ο σερβιτόρος, που εργάζεται επί 10 χρόνια στην αλυσίδα εστιατορίων, θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και αρνήθηκε παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της οικογένειας να δεχθεί αμοιβή για τα εύρετρα, δήλωσε η Κάρι Χέλιερ, διευθύντρια των καταστημάτων της Applebee’s στην περιοχή.
«Είπε απλά ότι το έκανε διότι αυτό ήταν το σωστό και ότι δεν θέλει το σωστό να ακυρωθεί από κάτι άλλο», είπε η Χέλιερ.
Τονίζοντας την τιμιότητα του σερβιτόρου, η Χέλιερ επισήμανε ότι δεν υπήρχε κάμερα στο σημείο. Το ποσό των 32.000 δολαρίων «πιθανόν ξεπερνάει ή είναι περίπου» το ετήσιο εισόδημα του εργαζόμενου, πρόσθεσε.
Ο Γκόμες διευκρίνισε ότι τα χρήματα επιστράφηκαν στην οικογένεια αφού εξακριβώθηκε ότι βρίσκονταν στην κατοχή της νόμιμα. Προέρχονταν από ενοικιαζόμενα ακίνητα και ένα μεξικανικό εστιατόριο που ανήκει στην οικογένεια στην πόλη Σαν Χοσέ της περιοχής του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !