30 Ιουνίου 2015

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά σε Κατερίνη, Βέροια, Πέλλα, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη






Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 3 περιπτώσεις κλοπής δικύκλων στην Κρύα Βρύση Πέλλας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού για κλοπή. Από την έρευνα προέκυψε ότι πλησίον της οικίας του, εντός εγκαταλελειμμένης αποθήκης στην προαναφερόμενη περιοχή, απέκρυπτε μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και 2 δίκυκλα μοτοποδήλατα τα οποία είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από 3 οικίες. Τα παραπάνω δίκυκλα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.


Συνελήφθησαν χθες (29-06-2015) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Ημαθίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 27 και 38 ετών για κλοπή. Ειδικότερα από την έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα την ίδια μέρα, αφαίρεσαν από θερμοκήπιο 39χρονου σε περιοχή της Ημαθίας οπωροκηπευτικά είδη.


Συνελήφθη χθες (29-06-2015) το μεσημέρι σε περιοχή στην Κατερίνης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Κατερίνης 39χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς και συνελήφθη να έχει διαρρήξει Ι.Χ.Ε. όχημα ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού και να επιχειρεί να αφαιρέσει πορτοφόλι που περιείχε το χ.π. των 50 ευρώ.


Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σε βάρος 28χρονου ημεδαπού και 3 άγνωστων συνεργών του, για απάτη και κυκλοφορία παραχαραγμένου χαρτονομίσματος. Ειδικότερα από την έρευνα προέκυψε ότι βραδινές ώρες της 25-06-2015 οι προαναφερόμενοι μετέβησαν με όχημα ιδιοκτησίας του 28χρονου σε πρατήριο υγρών καυσίμων 77χρονου και εφοδίασαν το εν λόγω όχημα με καύσιμα αξίας 10 ευρώ. Στη συνέχεια ο 28χρονος πλήρωσε με πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ πήρε τα ρέστα και κατά τη διαφυγή τους προκάλεσαν φθορές στην αντλία βενζίνης.



Συνελήφθησαν χθες (29-06-2015) το βράδυ στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανίων, στη Θεσσαλονίκη δύο ημεδαπές 20 και 22 ετών οι οποίες δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ψυχοτρόπων ουσιών (κοκαΐνης). Ειδικότερα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 18,2 γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον στην κατοχή της 22χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό).


Συνελήφθη χθες (29-06-2015) τα ξημερώματα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανίων, 20χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να αποκρύπτει και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, 10 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης εμπλουτισμένα με καπνό συνολικού βάρους 7,8 γραμμάριων και 2 συσκευασίες κοκαΐνης βάρους 5,1 γραμμαρίων.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !