30 Ιουνίου 2015

Ομιλία για τη θέση της γυναίκας σε ένα εθνικό κράτος


Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας τα τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες Έλληνες για να ενημερωθούν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και για να δηλώσουν την στήριξή τους στον αγώνα του κινήματος.

Αρχικά ο Αργύρης Καρυπίδης αναφέρθηκε στην ενθουσιώδη και δυναμική συγκέντρωση του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της ελληνικότητος της Μακεδονίας. Ακολούθως ανέγνωσε το καθιερωμένο πια μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου προς τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος.



Το λόγο μετά έλαβε η Κωνσταντίνα Νικολοπούλου για την ομιλία με θέμα «ο ρόλος της γυναίκας σε ένα εθνικό κράτος», όπου έγινε αναφορά στην ύψιστη θέση που κατέχει η γυναίκα ως μητέρα, ως σύζυγος και ως φορέας σταθερότητος στην οικογένεια και στην κοινωνία σε ένα ελληνικό εθνικό κράτος. Και όλα αυτά σε αντίθεση με τη γυναίκα καρικατούρα που προτείνει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μια γυναίκα απαξιωμένη και χωρίς ζωτικό ρόλο.
Τέλος το λόγο έλαβε έμπειρος τραπεζικός υπάλληλος υποστηρικτής του κινήματος, για να εξηγήσει την τρέχουσα κατάσταση στην οικονομία και να απαντήσει στις δεκάδες ερωτήσεις που του έγιναν από τους ακροατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !