21 Μαΐου 2015

Γκλέτσος : "Ήρθε η ώρα της αποπασοκοποίησης της Ελλάδας"

Κάνοντας μια ιστορική ανασκόπηση και μια ανάλυση των γεγονότων της μετά Παπανδρέου εποχής, νομίζω ότι προκύπτει το εξής αποτέλεσμα:

Αγαπητοί συνέλληνες καταρχήν, ψηφοφόροι εκείνου του καλού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, λοιποί Έλληνες ,αλλά κυρίως πολιτικοί και ιδιαιτέρως των μεγάλων κομμάτων. Είναι επιτακτική η ανάγκη ΑΠΟΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της χώρας.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Σημίτης με άστοχες κινήσεις κατάφερε να πάρει τα χρήματα όλων των Ελλήνων, όλων των βαλαντίων και να τα βγάλει, μέσω του χρηματιστηρίου, εκτός Ελλάδας. Έδινε χρήματα Bonus σε βιομηχάνους να κλείσουν τα εργοστάσια τους και να τα μεταφέρουν  κάπου στα Βαλκάνια.  Και συν όλα τα άλλα, με τα πλαστά οικονομικά μεγέθη για να μπούμε στην ΟΝΕ, καταρράκωσε την ελληνική οικονομία Ανεπανόρθωτα.
Ο κύριος Γιωργάκης – είναι γνωστά τα έργα του σ’ όποιον μιλάει ελληνικά.
Ο κύριος Βενιζέλος ,με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, ότι χειρότερο για ένα κράτος, που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, αμνήστευσε προκαταβολικά τον εαυτό του για τα υποβρύχια που γέρνουν και άλλα πολλά.
Αυτό το κακό ΠΑΣΟΚ μεταλλάσσεται και εξαπλώνεται και όπου πάει καταστρέφει.
Ο κύριος Σαμαράς, έλεγε θα τους «κλείσω φυλακή», αλλά τους έκανε όχι απλά συγκυβερνήτες, κυβερνούσαν κανονικά και τα αποτελέσματα για τη χώρα , για τον ίδιο αλλά και για το κόμμα του -γνωστά.
Τώρα κ. Τσίπρα προσοχή κυβερνάει ξανά ένα μέρος από το κακό ΠΑΣΟΚ ,όχι μόνο σε υπουργικές θέσεις ,αλλά και σε χαμηλότερες για τη Δημόσια Διοίκηση νευραλγικές θέσεις.
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΑΡΣΕΝΗ, και τόσοι τόσοι άλλοι συνεργάτες του ΓΑΠ και του ΣΗΜΙΤΗ.
Στη ΒΟΥΛΗ, επειδή δεν θα μπορούσε να έχει φυσική παρουσία μετά το μεγαλείο του, και αφού δε του βγήκε η ελιά ,έφτιαξε το ποτάμι παίρνοντας μια μαριονέτα αγράμματη γενικώς και πολιτικά, ο κύριος ΣΗΜΙΤΗΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.


Ο Αρχηγός Απόστολος Γκλέτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !