21 Μαΐου 2015

Τα κουνούπια ... διώχνουν τους τουρίστες απο την Ελλάδα!

Δε φτάνει η διεθνής προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας, λόγω της οικονομικής κατάστασης, η Κρήτη επιβαρύνεται έξτρα εξαιτίας ... των κουνουπιών που πριν καλά καλά "ανοίξει" ο καιρός, ξεκίνησαν τις "επιδρομές"! Το πρόβλημα είναι οξύ σε όλη την Κρήτη, παρά το ότι οι ψεκασμοί
έχουν ήδη ξεκινήσει και, σύμφωνα με τον επόπτη δημόσιας υγείας της Περιφέρειας Κρήτης Νίκο Καμπάνη είναι επαρκείς παρά τη δραματική μείωση των σχετικών κονδυλίων.

Ωστόσο η Περιφέρεια χρειάζεται, στο θέμα αυτό, τη βοήθεια των πολιτών, που καλούνται να ενημερώνουν την Περιφέρεια και τους δήμους για κουνούπια που ... επιμένουν, προκειμένου τα συνεργεία ψεκασμών να κατευθυνθούν σε περιοχές όπου το πρόβλημα εξακολουθεί και χρειάζονται επιπλέον ψεκασμοί.

Οι κραυγές απόγνωσης από όλο το νησί αλλά και τα δυτικά προάστια του Ηρακλείου καθημερινά πληθαίνουν, ωστόσο το πρόβλημα έχει βγει ... εκτός συνόρων, επηρεάζοντας και τον τουρισμό!

Σε ευρωπαϊκές χώρες που, παραδοσιακά, "στέλνουν" στην Κρήτη τουρίστες, έχει φτάσει ήδη η φήμη για τα κουνούπια, θέτοντας ακόμη και θέμα ασφάλειας, σε ό,τι αφορά τη μετάδοση ασθενειών. Σε fora και sites όπου τουρίστες μοιράζονται τις εμπειρίες τους, το θέμα των κουνουπιών αναδεικνύεται σε "απειλητικό" για το τουριστικό προϊόν, ενώ δε λείπουν και οι κακόβουλοι που με τον τρόπο αυτό "στέλνουν" τους τουρίστες προς τις γειτονικές χώρες, εξασφαλίζοντας ίδιο όφελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !