24 Απριλίου 2015

2ο Drift Show, Tuning Show στην Κοζάνη

10733919 970385266309273 3789357032714191552 o
Για 2η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται το 2ο Drift Show και Tuning Show στην Κοζάνη.
Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει το 2ο Drift Κοζάνης στις 16 & 17 Μαΐου 2015, εγκεκριμένο στο πρόγραμμα αγώνων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου
Αθλητισμού Ελλάδας. Ο χώρος διεξαγωγής είναι και φέτος στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στην περιοχή Κασλά που ανήκει στο Δήμο Κοζάνης.
O κ. Δημήτριος Λίτσιος, Πρόεδρος του ΣΜΑΚ, μίλησε στο kozaniLife.gr για τη φετινή διοργάνωση, αλλά και για την περσινή ανασκόπηση του Drift Show:
"Είναι ένας αγώνας αδειοδοτημένος από την Ομοσπονδία μηχανοκίνητων αυτοκινήτων Ελλάδος, έχει πάρει άδεια από το Υπουργείο και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Οι αθλητές φέτος πιστεύουμε ότι θα πλησιάσουν τους τριάντα. Πέρυσι πήγε πάρα πολύ καλά με περίπου 2.500 κόσμο, φέτος βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον από επαγγελματίες του χώρου του αυτοκινήτου και όχι μόνο.
Με την πολύτιμη συνδρομή της Τροχαίας Κοζάνης, του ΕΚΑΒ και της Διασωστικής Ομάδας Κοζάνης, η λειτουργία πέρυσι ήταν άψογη και ευελπιστούμε το ίδιο και φέτος. Φέτος θα φιλοξενήσουμε και μια μεγάλη έκθεση αυτοκίνητων στο χώρο θεατών. Ένα Tuning Show με βελτιωμένα αυτοκίνητα αλλά και μια έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων εποχής από τη λέσχη ΦΙΚΑΔΥΜ".
Ο κ. Τσαντεκίδης Γεώργιος, διοργανωτής του Tuning Show από την πλευρά του μας είπε με ποιό καθεστώς θα λειτουργεί το Tuning Show:
"Το Tuning Show, απευθύνεται σε φτιαγμένα αυτοκίνητα της περιοχής, σε ιδιώτες και μη. Φτιαγμένο εννοούμε ένα αυτοκίνητο με φτιαγμένο Styling,(spoiler, αεροτομές) με αναβάθμιση ήχου, είτε με μηχανοκίνητη αναβάθμηση. Είναι δωρεάν για όλους τους ιδιώτες, εκτός από τα αυτοκίνητα που φέρουν εταιρική διαφήμιση όπου το κόστος ανέρχεται στα 50ευρώ. Για τα μέλη του ΣΜΑΚ, ισχύει έκπτωση 50%".
Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο και δοκιμαστικά περάσματα, το Σάββατο 16 Μαΐου. Στον τεχνικό έλεγχο θα γίνει και έκδοση Δελτίων Τεχνικής Ταυτότητας, υποχρεωτική για όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.
Το πρωί της Κυριακής 17 Μαΐου θα ξεκινήσει με ελεύθερα περάσματα. Στις 11:30 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα. Στις 17:00 θα ξεκινήσουν τα διπλά περάσματα (tsuiso battles) πόρτα με πόρτα για την ανάδειξη του νικητή.
Εντός του χώρου θα στηθούν περίπτερα εταιριών και οργανωμένη σίτιση για το κοινό. Ολόκληρος ο χώρος θεατών, εστίασης και τα pits είναι σε άσφαλτο.
Η τιμή εισιτηρίου για το κοινό είναι 5€ με ισχύ και τις δύο ημέρες ενώ η είσοδος για τα παιδιά εώς 12 ετών είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στo τηλέφωνο/fax 2461036742 (Γραφεία ΣΜΑΚ κάθε Πέμπτη 20:30μμ - 23:30μμ ), στα κινητά 6948075647 (Λίτσιος Δημήτριος, Πρόεδρος ΣΜΑΚ), 6974414278 (Γκάλφας Νίκος, Υπεύθυνος Αγωνιστικού), στο email info@smakracing.gr και στο Internet http://www.smakracing.gr/
1η Πανελλήνια Ανάβαση Καστανιάς 4 & 5 Ιουλίου 2015 στα πλαίσια του 4ου Αγώνα Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2015
Η θρυλική Καστανιά φέτος θα πάρει κυριολεκτικά φωτιά με τη διοργάνωση του 4ου Αγώνα Πρωταθλήματος Αναβάσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Ιουλίου του 2015.
Για πρώτη χρονιά φέτος θα διοργανωθεί η Πανελλήνια Ανάβαση Καστανιάς, η οποία αποτελεί τον 4ο Αγώνα Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2015 . Πρόκειται για μία νέα διαδρομή που δεν έχει ξαναγίνει αγώνας αφού αποτελούσε μέρος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης - Βέροιας.
Η Καστανιά εξυπηρετούσε τον πλήρη όγκο της κίνησης από Ανατολή προς Δύση. Τα τελευταία χρόνια με την ολοκλήρωση της Εγνατίας Οδού, η Καστανιά ελευθερώθηκε και το 2014 έγιναν έργα επιδιόρθωσης του ασφαλτοτάπητα, κάνοντας τον ιδανικό για μια Ανάβαση.
IMG 0822
Ο ΣΜΑΚ δηλώνει υπερήφανος για τη νέα του διοργάνωση:
"Το φιλόδοξο σχέδιο ανέλαβαν ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης και η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαϊδας σε μια ιστορική για την περιοχή μας συνδιοργάνωση. Με την αμέριστη συμπαράσταση των τοπικών αρχών και κυρίως της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όσο και της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που μας έδωσαν την ευκαιρία που ζητούσαμε, είμαστε στη φάση υλοποίησης του σχεδιασμού που έχει γίνει από το 2014".
Δείτε το πρόγραμμα των Πανελλήνιων Αγώνων Ανάβασης Β. Ελλάδος :
agones 2015.png.pagespeed.ce.KQGQAMVedi

kozanilfe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !