29 Δεκεμβρίου 2014

Μ. Χαρακόπουλος: "Οι εκλογές θα γυρίσουν μπούμερανγκ για το ΣΥΡΙΖΑ"

·     
    Ο κ. Τσίπρας θα εισπράξει τα... επίχειρα της τυχοδιωκτικής συμπεριφοράς του

«Η μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα, δυστυχώς, χάθηκε» τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά και την τρίτη, άκαρπη, ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στη δήλωσή του ο Θεσσαλός πολιτικός επισημαίνει ότι «η ευθύνη για το αποτέλεσμα αυτό βαραίνει κυρίως τις πολιτικές δυνάμεις και τους βουλευτές που προέταξαν μικροκομματικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα αντί της εθνικής ανάγκης. Παράβλεψαν τις σοβαρές προτάσεις συναίνεσης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, με σκοπό να προσπεράσουμε με επιτυχία τον κάβο της εκλογής νέου προέδρου, για να μη τιναχθούν στον αέρα σε μια κρίσιμη καμπή για την οικονομία οι θυσίες του ελληνικού λαού, για να μη κυλήσει η Ελλάδα και πάλι στο τέλμα και στην απελπισία που βρέθηκε στην αρχή της κρίσης.   
Εντούτοις, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης προτίμησαν να βάλουν τη χώρα στη βάσανο της εκλογικής διαδικασίας, αδιαφορώντας ακόμη και για το αναμφισβήτητο γεγονός πως οι ίδιοι οι πολίτες δεν επιθυμούν αυτή τη στιγμή εκλογές. Προτίμησαν να ακολουθήσουν την τυχοδιωκτική και επικίνδυνη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Συντάχθηκαν με όσους αποπειράθηκαν να σπρώξουν την πολιτική ζωή της χώρας στο βούρκο και στο βόρβορο ψευδών καταγγελιών με κακοπαιγμένες παραστάσεις από επαγγελματίες ή μη ηθοποιούς.

Εν πάση περιπτώσει, ενώπιόν μας βρίσκονται οι κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών και το λόγο έχει πλέον ο λαός. Στο δικό του χέρι εναπόκειται προς τα που θα πάει το σκάφος της χώρας. Οι πολίτες θα αποφασίσουν, με τη δική τους ψήφο, αν θα ξεφύγουμε οριστικά από τις τρικυμισμένες θάλασσες της κρίσης και η Ελλάδα θα πάψει να θεωρείται το «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης. Ή αντιθέτως, αν αυτοχειριαστούμε ομαδικά με επιλογές που θα μας σύρουν και πάλι στη δίνη της κρίσης, στο χάος της αβεβαιότητας και, πολύ πιθανόν, εκτός της ευρωζώνης και της ευρωπαϊκής οικογένειας. Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι στις κάλπες θα επικρατήσει η σωφροσύνη και ο ΣΥΡΙΖΑ θα εισπράξει τα... επίχειρα της τυχοδιωκτικής συμπεριφοράς του και της στάσης του στην προεδρική εκλογή, που εντέλει θα γυρίσει μπούμερανγκ στο κόμμα του κ. Τσίπρα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !