29 Δεκεμβρίου 2014

Έπεσε η Κυβέρνηση -Εκλογές στις 25 Ιανουαρίου 2015

«Αύριο θα πάω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα πάω ζητήσω την προκήρυξη εκλογών το συντομότερο δυνατό», δήλωσε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
«Εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, διότι η χώρα δεν έχει χρόνο για χάσιμο», πρόσθεσε.

O κ. Σαμαράς ανακοίνωσε την ημερομηνία των εκλογών και τόνισε ότι ο ίδιος θα εγγυηθεί η χώρα να πάει σε λιμάνι σταθερότητας και να μην γυρίσει πίσω.
«Κάναμε ότι μπορούσαμε για να εκλεγεί Πρόεδρος και για να αποτραπούν οι εκλογές που περικλείουν σοβαρούς κινδύνους και που δεν τις θέλει ο λαός», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και εξαπέλυσε κατηγορίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντάς τον στο ίδιο κάδρο με την Χρυσή Αυγή: «Δυστυχώς μια μειοψηφία 132 βουλευτών μέσα στους οποίους συναθροίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με την Χ.Α. οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. 
«Ήρθε η ώρα ο λαός να διώξει την αβεβαιότητα και να βγούμε από την κρίση και τα μνημόνια. Καταφέραμε τόσα πολλά, δεν πρόκειται ο λαός να αφήσει να επιστρέψουμε πίσω να αφήσει τις θυσίες να πάνε χαμένες. Αυριο θα πάω στον ΠτΔ με προκήρυξη 25 Ιανουαρίου. Η χώρα δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο, είμαι εδώ για να εγγυηθώ ότι η χώρα θα φτάσει στο λιμάνι της σταθερότητας. Είμαι εδώ για να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να γυρίσει πίσω τη χώρα. Είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ασφαλή πορεία της χώρας. Φθάσαμε πολύ κοντά στην ασφαλή έξοδο από την κρίση. Ούτε οι θυσίες ούτε η ανάκαμψη που έχει αρχίσει θα ματαιωθούν. Κανείς δεν θα θέσει σε αμφισβήτηση την θέση της Ελλάδάς στην Ευρώπη. Στις τέσσερις εβδομάδες θα μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια για το πόσο κοντά είμαστε στην έξοδο από την κρίση. Αλήθεια και ευθύνη, όχι συκοφαντίες, ψέμματα, λαικισμός και πυροτεχνήματα, όχι εκλογικοί εκβιασμοί"», είπε ο κ. Σαμαράς και εκτίμησε ότι στις επικείμενες εκλογές, νικητής θα βγει η ΝΔ. 


http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !