29 Δεκεμβρίου 2014

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ» στην Κοζάνη

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης, μετά τη μεγάλη και πετυχημένη περιοδεία σε σχολεία όλης της Περιφέρειας,  παρουσιάζει την παράσταση «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ», το Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, στο Θεατροδρόμιο (στο δρόμο προς την εκκλησία της αγίας Παρασκευής), στις 6 το απόγευμα, για ντετέκτιβ από 4 ετών και πάνω!


Πρόκειται για μια ″ζεστή″ χριστουγεννιάτικη ιστορία μυστηρίου, με πολύ χιούμορ και φαντασία, με ηθοποιούς αλλά και μαριονέτες, που έχει σαν σκηνικό ένα υπέροχο - πολυμορφικό μαγικό τζάκι, που αλλάζει και ανατρέπει τα πάντα!

                Μια ιστορία που μιλάει για μια παράξενη φιλία που αναπτύσσεται τις ημέρες των γιορτών! Μια ιστορία για τη διαφορετικότητα, τη δύναμη της αγάπης, για τη νίκη του αδύνατου απέναντι στο κακό και την εξουσία.

                Για μια ώρα τα παιδιά θα κάνουν ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας, θα γίνουν για λίγο ντετέκτιβ και θα λύσουν ένα μυστήριο με καλικάντζαρους, νεράιδες, ξωτικά των Χριστουγέννων, ντετέκτιβ, χιονισμένες πολιτείες, παράξενες φωνές και φυσικά τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη!

Συντελεστές:
Παίζουν: Κωνσταντίνος Κοζικόπουλος, Ολίνα Μανωλοπούλου, Στέλιος Χλιαράς και κάποιες μαριονέτες…
Σκηνικά-κατασκευές: Γκάυ Στεφάνου
Κοστούμια: ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
Χειρισμός ήχου: Γιάννης Μπαντιάνης
Σκηνοθεσία-ιδέα: Στέλιος Χλιαράς

Πληροφορίες  στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στην «Αίθουσα Τέχνης», και στο τηλέφωνο: 24610-24062. Γενική είσοδος: 5€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !