28 Δεκεμβρίου 2014

Αρκετός κόσμος σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Κατερίνη


Δελτίο Τύπου Χ.Α 

Κοσμοσυρροή στην T.O. Πιερίας: Ομιλία Συναγωνιστή Τσακίρη για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Ασφυκτικά γεμάτα ήταν τα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας κατά την τελευταία ημέρα λειτουργίας πριν από τα Χριστούγεννα, αποδεικνύοντας πως η Χρυσή Αυγή δυναμώνει
καθημερινά και γιγαντώνεται ειδικά μετά τις αποκαλύψεις του ηχητικού-ντοκουμέντου του Σαμαρά και τις άθλιες μηχανορραφίες της χούντας προκειμένου να πετύχει, μάταια, εκλογή ΠτΔ, ελπίζοντας πως έτσι θα κερδίσει λίγο ακόμα πολιτικό χρόνο πριν την οριστική της κατάρρευση μέσω της επερχόμενης ετυμηγορίας και τιμωρίας της εκ μέρους του Ελληνικού Λαού.
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, ανέλυσε και σχολίασε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο μόνος νικητής των επερχόμενων εκλογών θα είναι η Χρυσή Αυγή. Έδωσε για μια ακόμα φορά το μοναδικό και αληθινό ιδεολογικό στίγμα της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως τα ψέματα και οι διαστρεβλώσεις των καθεστωτικών ΜΜΕ έπεσαν και θα πέφτουν στο κενό, αφού όλο και περισσότεροι Έλληνες στηρίζουν πλέον το Κίνημά μας, γνωρίζοντας τι ακριβώς είναι και πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή από πρώτο χέρι.
Παρουσίασε εν συντομία το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για την έξοδο από την κρίση, τονίζοντας πως μόνο οι Εθνικιστές έχουν την πολιτική βούληση και τόλμη να αντισταθούν στα όσα επιφυλάσσει στην Πατρίδα μας το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο. Με το πέρας της ομιλίας ο Εθνικός Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματος αντήχησαν σε όλο το κέντρο της Κατερίνης, δίνοντας δύναμη και κουράγιο σε όσους ακόμα διστάζουν να συστρατευθούν με την μοναδική πολιτική δύναμη Εθνικής αντίστασης.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !