18 Φεβρουαρίου 2016

Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

Ανείπωτη τραγωδία: Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όλα φαίνεται να συνέβησαν στις 08:20 το πρωί  της Πέμπτης (18/02/2016) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο. Παράλληλα, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.
AdTech Ad
Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Στο νοσοκομείο μετέβη επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου, ο οποίος και αναγνώρισε τη σορό του άτυχου τραγουδιστή. Αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.
Να επισημάνουμε ότι μόλις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας - λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν - η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης.
Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, το αυτοκίνητο, μάρκας Μερσεντές, είναι κυριολεκτικά διαλυμένο.
Δείτε εδώ το σημείο της τραγωδίας:
Ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία του ανάρτηση στο Facebook
Την Παρασκευή (19/02/2016) ο Παντελής Παντελίδης θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.
Ο ίδιος ανυπομονούσε για τη συνεργασία και το έδειχνε καθημερινά τόσο σε συζητήσεις με φίλους, όσο και με αναρτήσεις του στα social media.
Λίγες ώρες πριν από το τραγικό τροχαίο στο Ελληνικό ο Παντελής Παντελίδης έγραψε στο Facebook: «Premiera" plhsiazei, Kollhse to gkazi, ‪#‎kiegwsagapw».
Χρησιμοποίησε τους στίχους από το τραγούδι του «Κι εγώ σ’αγαπώ» το οποίο λέει: «Πως λες σ’ αγαπώ αφού δε σε νοιάζει; πονάω καιρό, τώρα δεν αλλάζει πως λες σ’ αγαπώ τοίχος πλησιάζει πονάω καιρό, κόλλησε το γκάζι κι εγώ σ’ αγαπώ...»
Πανδαιμόνιο έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον απόηχο της είδησης του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.
Ήδη στο Facebook και το twitter οι αναρτήσεις και τα μηνύματα έχουν πάρει «φωτιά», ενώ ήδη το hashtag #pantelidis βρίσκεται στην κορυφή των trends του ελληνικού twitter.
Συλλυπητήρια μηνύματα στέλνουν ήδη χιλιάδες χρήστες των social media.
Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.
pantelidis3
Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα έγραφε εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων.
Παντελής Παντελίδης δεν σπούδασε ποτέ ούτε μουσική, ούτε τραγούδι.
Ήταν αυτοδίδακτος και τα τραγούδια του τα έγραφε ο ίδιος.
Έμαθε να παίζει μουσικά όργανα μόνος του και να συνθέτει μελωδίες.
Οι γονείς του διατηρούν πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο κέντρο της Αθήνας και ήταν στο πλευρό του παιδιού τους από την πρώτη στιγμή της καριέρας του.
Παντελής Παντελίδης: Η στενή σχέση μη την μητέρα του
Η μοναδική γυναίκα που διέθετε ξεχωριστή θέση στην ζωή του νεαρού τραγουδιστή που η ζωή του επιφύλασσε ένα πρόωρο τέλος, ήταν η μητέρα του.
Τον περασμένο Νοέμβριο, κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, περιέγραφε: «Επειδή δεν είμαι οικονόμος, έχω αφήσει την διαχείριση στη μητέρα μου! Αλλιώς δεν γλιτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, ''τσιμπάω'' το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου!».
«Ο έρωτας με αναζωογονεί, αλλά εμείς οι άντρες- κυνηγοί, έχουμε ζήσει στο πετσί μας την απόρριψη. Έχω φάει απόρριψη ακόμα και αφότου έγινα γνωστός. Οι περισσότερες γυναίκες που θα γνωρίσω, το πρώτο πράγμα που μου λένε πως “δεν σε βλέπω σαν τον Παντελίδη”, οπότε ξεκινάμε από άλλη βάση», απάντησε ο τραγουδιστής.
 Δείτε το βίντεο:
Το τραγούδι του «Πάμε στοίχημα» γράφτηκε μέσα στο πρακτορείο της οικογένειάς του.
Ο Παντελής Παντελίδης ήταν το μεγαλύτερο παιδί της Αθηνάς. Τα αδέλφια του Ο Τριαντάφυλλος και ο Κωνσταντίνος δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί!
Ο Κωνσταντίνος, ο μικρότερος αδελφός του που τον φώναζε «Νίνο» του είχε ιδιαίτερη αδυναμία.
«Σαν την οικογένεια τίποτα», έλεγε ο νεαρός τραγουδιστής.
Εδώ με τον αδελφό του τον Τριαντάφυλλο...
pantelidis copy copy
Το φτωχόπαιδο που έγινε... πρίγκηπας!
Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ήταν υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής. 
Η πορεία του 32χρονου στο χώρου του τραγουδιού ήταν βγαλμένη από παραμύθι. Η αγάπη του για το τραγούδι ήταν μεγάλη και μετά από πολύ κόπο αλλά και πείσμα, κατάφερε να καθιερωθεί στις πίστες και να γίνει γρήγορα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.
Ο Παντελής Παντελίδης ξεκίνησε τραγουδώντας στο δωμάτιο του με μία κιθάρα στο χέρι και μέσα σε χρόνο ρεκόρ τον έμαθε όλη η Ελλάδα. Το τραγούδι του: «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ήταν εκείνο που τον έκανε πασίγνωστο και έκανε τους fans του και μη, να το τραγουδούν συνεχώς. Έτσι ξεκίνησε την καριέρα του ο 32χρονος και μέσα σε λίγα χρόνια από ένα άγνωστο παλικάρι, εξελίχθηκε σε λαϊκό φαινόμενο...
Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του ήταν το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.
Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα έγραφε εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων.
Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».
Στις 31 Οκτωβρίου 2013 κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο «Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα».
Ο Παντελής Παντελίδης βραβεύτηκε στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD το 2013 για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη. Ο ίδιος βρέθηκε να ερμηνεύει το τραγούδι του «Δεν ταιριάζετε σου λέω» μαζί με τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα.
Τα τραγούδια του: «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Πάμε στοιχήμα θα ξαναρθείς», «Συνοδεύομαι», «Παραμυθιάζομαι», «Σε παραδέχομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», «Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε», «Να σου πω»...


Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !