18 Φεβρουαρίου 2016

Στοχευμένη η παρουσία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής


Στοχευμένη η παρουσία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής στη διεθνή έκθεση τουρισμού “Holiday & Spa Expo”
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής
Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Holiday & Spa Expo», που διεξήχθη για 33η φορά στη Σόφια,  από 11–13 Φεβρουαρίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο ΙΝΤΕR EXPO CENTER.
Ο Π.Ο.Τ.Α.Π. με αυτόνομο περίπτερο, με τα χρώματα και την ομορφιά της Πιερίας, ξεχώρισε από τους άλλους προορισμούς και αποτέλεσε πόλο έλξης όλων σχεδόν των επισκεπτών της έκθεσης.
Στην έκθεση συμμετείχαν περίπου 400 εκθέτες από το εξωτερικό και την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων περιφέρειες, δήμοι, σύλλογοι, εθνικοί τουριστικοί οργανισμοί, εταιρίες, ταξιδιωτικοί πράκτορες και γραφεία, ξενοδοχεία και κέντρα ευεξίας, εταιρείες λογισμικού και εταιρείες για τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων. Η έκθεση συγκέντρωσε τεράστιο ενδιαφέρον τόσο από τη βουλγαρική αγορά, όσο και από γειτονικές χώρες όπως Σερβία, Αυστρία, Ρουμανία, Τουρκία κ.ά..
Τον Π.Ο.Τ.Α.Π. εκπροσώπησε στην έκθεση ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Πιερίας κ. Απόστολος Τζόβας. Στην αποστολή του Π.Ο.Τ.Α.Π. συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ.κ. Γιώργος Ζώβας, Νίκος Λαλούμης και Ιωάννης Παπαδόπουλος.
Το περίπτερο της Πιερίας επισκέφθηκαν τουριστικοί πράκτορες, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό με πληροφορίες για τα αρχαιολογικά, τα φυσικά, τα θρησκευτικά μνημεία, τις παραλίες, τα καταλύματα, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.ά. Ταυτόχρονα, φιλοξενήθηκαν τουριστικοί πράκτορες, εκπρόσωποι ξενοδόχων και ενοικιαζόμενων δωματίων καθώς και ιδιοκτήτες καταλυμάτων της Πιερίας, οι οποίοι ήρθαν σε επικοινωνία με αντίστοιχους φορείς της Βουλγαρίας.
Ο Πρόεδρος του Π.Ο.Τ.Α.Π.  ο οποίος στο χώρο του περιπτέρου του Οργανισμού είχε προγραμματισμένες επαφές με δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες από τη γειτονική χώρα δήλωσε: «Η αγορά της Βουλγαρίας μας ενδιαφέρει και γι’ αυτό επιλέξαμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στην έκθεση της Σόφιας. Βασικό μέλημα του Π.Ο.Τ.Α.Π. είναι η εντατικοποίηση της προβολής των απαράμιλλης ομορφιάς περιοχών μας και η συνέχιση της στήριξης κάθε προσπάθειας ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, έχοντας πάντα ως στόχο την τουριστική προβολή και ανάπτυξη όλης της Πιερίας».
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, αναφερόμενη στη συμμετοχή του Π.Ο.Τ.Α.Π. στην έκθεση της Σόφιας τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Πιερία, μέσω του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, παρουσίασε  την ισχυρή τουριστική της  ταυτότητα, προκειμένου  να κερδίσει ένα μεγάλο μέρος από τη βουλγάρικη τουριστική αγορά ενόψει της θερινής περιόδου. Ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει το όχημα εξόδου από την κρίση και γι΄ αυτό οφείλουμε στον ευλογημένο μας τόπο, να συνεργαστούμε όλοι μαζί, φορείς και επαγγελματίες, προκειμένου να δώσουμε ανάσα στην τοπική μας οικονομία με στοχευμένες δράσεις που θα τονώσουν την τουριστική κίνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !