12 Ιανουαρίου 2016

Ο Τριαντάφυλλος Πέτρογλου για Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «με τις γνώσεις, το ήθος και την βούληση του για δημιουργική ανανέωση της κεντροδεξιάς παράταξης μπορεί να δώσει πραγματική ώθηση όχι μόνο στην κομματική οργάνωση αλλά και στη χώρα ως αυριανός πρωθυπουργός».

Αυτό τονίζει για το νέο πρόεδρο της ΝΔ, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Τριαντάφυλλος Πέτρογλου, ο οποίος ως γνωστόν ήταν εξ` αρχής στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη κι ένα απ` τα λίγα τοπικά στελέχη του κόμματος που συντάχτηκαν με τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, υπογράφοντας μάλιστα και τη σχετική αίτηση.
Η ευχαριστήρια δήλωση που εξέδωσε ο έχων κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος κ. Πέτρογλου, έχει ως εξής:
«Μετά από μακρά προεκλογική περίοδο εσωκομματικών διεργασιών για την ανάδειξη νέου Προέδρου, παρά τις οργανωτικές αστοχίες ,τις παλινωδίες και τα λάθη θριάμβευσε τελικά η ενότητα.
Η ενότητα που μεταφράζεται στην αθρόα προσέλευση των πολιτών που εμπιστεύονται ακόμα την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και στη συμμετοχή στην επίπονη και διαρκή εκλογική διαδικασία όπως επίσης και στο θετικό κλίμα μεταξύ των ανθυποψηφίων .
Αντιπροσωπευτικό δείγμα του γενικότερου κλίματος η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς.
Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τα 4.000 και πλέον μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας για την συμμετοχή , την υπομονή και την ευπρέπεια που επέδειξαν.
Θερμές ευχαριστίες στους δεκάδες εθελοντές που στελέχωσαν τα 14 εκλογικά τμήματα της περιφερειακής ενότητός μας αφιερώνοντας πλήθος ωρών από τον πολύτιμο χρόνο τους στην κορυφαία εσωκομματική διαδικασία.
Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας , Κυριάκο Μητσοτάκη που με τις γνώσεις , το ήθος και την βούληση του για δημιουργική ανανέωση της Κεντροδεξιάς Παράταξης μπορεί να δώσει πραγματική ώθηση όχι μόνο στην κομματική οργάνωση αλλά και στη χώρα ως αυριανός Πρωθυπουργός.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !