12 Ιανουαρίου 2016

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Εϊπίδης από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Tην παραίτησή του από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο διευθυντής της διοργάνωσης, Δημήτρης Εϊπίδης.
Η παραίτηση του κ. Εϊπίδη έρχεται εν μέσω σειράς παραιτήσεων και αντικαταστάσεων στις διοικήσεις μεγάλων πολιτιστικών οργανισμών της χώρας.

Σε ανοικτή επιστολή του προς τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά, ο κ. Εϊπίδης αναφέρει: «Όταν ένας κύκλος ολοκληρώνεται, τα ανάμικτα συναισθήματα είναι αναπόφευκτα. Ύστερα από 24 χρόνια εργασιακής σχέσης, αλλά και σχέσης ζωής με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αισθάνομαι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω από έναν θεσμό, με τον οποίον μοιράζομαι δεσμούς και αναμνήσεις ζωής».
Και συμπληρώνει ο κ. Εϊπίδης: «Ήρθε η στιγμή να παραδώσω τη σκυτάλη στη νεότερη γενιά, με την ελπίδα και την ευχή ότι στη διάρκεια αυτών των ετών έχω καταφέρει να τους μεταλαμπαδεύσω το πάθος μου για το σινεμά και την εμπειρία μου στη διοργάνωση ενός διεθνούς ακτινοβολίας φεστιβάλ κινηματογράφου».
«Σήμερα, παίρνω την απόφαση να ολοκληρώσω αυτή τη διαδρομή με το 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 20 Μαρτίου 2016» προσθέτει.
Ο κ. Εϊπίδης ευχαριστεί τους συνεργάτες του, λέγοντας ότι θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στη διάθεσή τους εθελοντικά, «τους θεατές που αγκάλιασαν ολόψυχα το έργο μας και τους δημιουργούς που μας εμπιστεύθηκαν τις ταινίες και τις ελπίδες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !