12 Ιανουαρίου 2016

Βούτηξε από 5ο όροφο ξενοδοχείου στην Ορμύλια Χαλκιδικής

Ένα συγκλονιστικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή των Ψακουδίων Ορμυλίων Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, ένας 60χρονος ομογενής
πήδηξε από τον 5ο όροφο γνωστού ξενοδοχείου και γλίτωσε από βέβαιο θάνατο, καθώς προσέκρουσε σε μεταλλική κατασκευή στην κεντρική είσοδο του κτηρίου.


Περαστικοί εντόπισαν τον 60χρονο και ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές. Ασθενοφόρο τον παρέλαβε ζωντανό και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής.
«Τύχη-βουνό»
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας πήδηξε από την ταράτσα θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι γιατροί τον παρέλαβαν σε άσχημη κατάσταση και αφού του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας φέρει κατάγματα στα κάτω άκρα και θα παραμείνει νοσηλευόμενος, υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, στο νοσοκομείο.
Πρόκειται για ομογενή, ο οποίος απασχολούνταν στο ξενοδοχείο της περιοχής, το οποίο αυτήν την περίοδο είναι κλειστό, έπειτα από μία πετυχημένη καλοκαιρινή σεζόν.
Το Cronwell Resort Sermilia ανήκουν σε δύο αδέρφια, επιχειρηματίες από τη Ρωσία, που έχουν στην κατοχή τους την συγκεκριμένα αλυσίδα. To zougla.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, αλλά δεν κατέστη εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !